AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakaskokemukset

Minnan ajatuksia synnytysvalmennuksesta: ”Synnytysvalmennus on synnyttäjän lisäksi tärkeä myös puolisolle tai tukihenkilölle”

Esikoistaan odottava Minna osallistui Felicitas Mehiläisen synnytysvalmennukseen.

Asiantuntijatyötä tekevä Minna kertoo synnytysvalmennukseen liittyvistä kokemuksistaan.

Esikoistaan odottava Minna oli päättänyt osallistua kätilön pitämään synnytysvalmennukseen yhdessä puolisonsa kanssa ennen synnytystä.

”Synnytysvalmennus sopii kaikille odottaville äideille ja perheille, ja se suunnitellaan kätilöiden opastuksella aina yksilöllisesti jokaisen perheen toiveet huomioiden. Meille tärkeintä oli saada tietoa synnytyksen kulusta, ja siitä, miten voisimme synnytyksen kulkuun itse vaikuttaa.”, Minna kertoo.

”Synnytysvalmennuksessa käytiin läpi kaikki synnytyksen eri vaiheet, lääkkeelliset ja lääkkeettömät kivunlievityskeinot sekä erilaiset synnytystavat, kuten alatie- sekä sektiosynnytys. Synnytysvalmennus on synnyttäjän lisäksi myös puolisolle tai tukihenkilölle tärkeä apu.”, Minna jatkaa.

”Valmennuksen jälkeen jäi tunne siitä, että mitä tahansa synnytyksessä tuleekin vastaan, olemme pohtineet asioita yhdessä ja puolisoni tietää ajatukseni ja osaa auttaa minua tarpeen tullen. Ainahan synnytys ei mene toiveiden mukaan, mutta ainakin toiveet ovat yhteisesti selvillä.”

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.