AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakaskokemukset

Eevi Teittinen: ”Olemme käyneet neuvolassa yksityisellä puolella Felicitas Mehiläisellä läpi raskauden ja olen saanut sieltä aina vahvistusta siihen, että kaikki on hyvin.”

Esikoisensa marraskuussa synnyttänyt Eevi Teittinen kertoo kokemuksiaan Felicitas Mehiläisen äitiysneuvolasta ja -fysioterapiasta.

Eevi Teittinen sai lapsen vapaaottelija Teemu Packalénin kanssa viime vuoden marraskuussa. Blogissaan Eevi jakaa jälkikäteen ajatuksia ja pohdintoja synnytykseen liittyen.

”Alkuun tiuhaan lasketut päivät ja viikot ovat vaihtuneet kuin pikakelaukseen.”

”Olemme käyneet neuvolassa yksityisellä puolella Felicitas Mehiläisellä läpi raskauden ja olen saanut sieltä aina vahvistusta siihen, että kaikki on hyvin. Neuvolakäyntini ovat sujuneet todella kivuttomasti, koska raskaus on edennyt niin hienosti ja olen voinut todella hyvin.”

Synnytyksen lähestyessä Eevi haki tietoa aiheesta itse aktiivisesti ja tutustui myös äitiysfysioterapiaan.

”Tämä maailma on myös minulle uusi, joten se on vaatinut opiskelua ja asioihin tutustumista. Myös juuri siitä syystä oli mahtava kokemus käydä Felicitas Mehiläisen omalla äitiysfysioterapeutilla, sillä sain vastaukset kaikkiin mielessäni jyllänneisiin liikunnallisiin kysymyksiin.”

Eevi summaa kokemuksiaan äitiysfysioterapiasta.

”Kohtaaminen Camillan (äitiysfysioterapeutti) kanssa oli äärimmäisen miellyttävä ja koin aidosti saaneeni käynnistä hyviä vinkkejä loppumatkalle. Kävimme myös läpi seuraavaa käyntiä, joka tehdään synnytyksen jälkeen. Oli ihanaa keskustella asioista henkilön kanssa, jolla oli oikeasti osaamista ja taitoa raskausajan aktiivisesta liikkumisesta.”

Synnytykseen valmistautumisesta ja synnytyksestä Eevi kertoo seuraavaa.

Synnytysvalmennuksen lisäksi yhdessä olisi hyvä käydä läpi synnytystoivekirje ja sairaalakassin pakkaaminen, jotta myös tukihenkilö on kartalla äidin toiveista ja tarpeista.”

”Ajattelen, että synnytyskokemus voi parhaimmillaan hitsata perhettä yhteen. Tiimityötähän sekin lopulta on, jossa molemmilla on sovitut roolit ja tehtävät. Yhdessä onnistutaan ja yhdessä koetaan. Synnytys voi olla oikeasti voimaannuttava kokemus kivusta ja muusta huolimatta.”

Lue lisää Eevin ajatuksia blogikirjoituksesta, Ajatuksia synnytyksestä.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.