AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Haapsamo Mervi

Olet tervetullut vastaanotolleni raskauteen ja synnytykseen liittyvissä asioissa yhdessä tukihenkilön kanssa tai yksin! Perinatologina olen suuntautunut sikiöiden ultraäänitutkimuksiin, odottajan raskaudenaikaisen hyvinvoinnin seurantaan ja synnytysten hoitoon.

Teen ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaiheissa ja keskustelen mielelläni myös synnytykseen liittyvistä kysymyksistäsi. Ultraäänitutkimuksiini kuuluvat varhaisraskauden ultraäänitutkimukset, niskaturvokkeen mittaus (noin raskausviikolla 12), rakennetutkimukset (raskausviikolla 19-21) ja raskauden jälkimmäisen puoliskon tutkimukset sikiön kasvun ja istukan toiminnan selvittämiseksi aina synnytykseen asti. Lisäksi ohjaan äitejä NIPT-tutkimukseen ja teen synnytyksen jälkitarkastuksia.

Erityisosaamisaluettani ovat sikiön rakenteiden tarkastelu sekä istukan toimintaa ja sikiön hyvinvointia selvittävät ultraäänitutkimukset. Meillä on Oulun Felicitas Mehiläisessä käytössä 3/4D-ultraäänilaite.

Väitöskirjatyöni aiheena oli matala-annoksisen asetyylisalisyylihapon (mini-ASA) vaikutus raskauksien alkamiseen ja kulkuun lapsettomuushoitoja saavilla naisilla.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.