AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Nuutinen Elisa

Olen valmistunut kätilöksi ja sairaanhoitajaksi vuonna 2013. Sitä ennen olen opiskellut humanistisista tieteistä kandidaatin tutkinnon. Työurani aikana olen työskennellyt lapsivuodeosastolla, lisääntymislääketieteen yksikössä sekä naistentautien poliklinikalla. Monipuolisen työurani aikana olen ehtinyt saada paljon kokemusta erilaisista tilanteista, ja koenkin olevani taitava antamaan ohjausta ja tukemaan potilaita kiperissäkin tilanteissa.

Työssäni Felicitas Mehiläisellä osallistun lapsettomuuspotilaiden tutkimuksiin ja hoitoihin. Tullessasi luokseni minkälaisen asian kanssa tahansa, kohtaan sinut tasavertaisesti ja lämmöllä.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.