AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Felicitas hinnasto, muu Suomi

Eri potilaille tehtävien tutkimusten ja toimenpiteiden sisältö ja hinta saattaa vaihdella huomattavankin paljon. Huomioithan siis, että hinnastomme on viitteellinen.

Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen tarpeen mukaan. Siksi tutkimusten ja hoitojen yhdistelmä ja sisältö sekä siten myös kokonaishinta riippuu kunkin asiakkaan tilanteesta ja käytetyistä palveluista. Hinnastossa olevat hinnat ovat yksikköhintoja ja kokonaishinta koostuu käytettyjen palveluiden kokonaisuudesta. Osa palveluista on aikaperusteisia, joiden osalta hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Pyydämme huomioimaan myös, että hoitojen yhteydessä voi olla tarpeen käyttää myös muita Mehiläisen palveluita, joista peritään niitä koskien erillisten hinnastojen mukainen maksu.

Meillä voi maksaa pankki- ja luottokortilla tai Svea-erämaksulla. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää. Klinikalla on käytössä automaatiolaskutus. Avoimista tapahtumista tulostuu muutaman päivän kuluttua automaattisesti lasku kotiosoitteeseen. Halutessasi voit kysyä tästä lisää kassalla.

Kela-korvausten käytänteet muuttuvat 1.1.2024

Kela korvaa osan lääkärikäyntimaksusta. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla. Suorakorvauksen saaminen edellyttää, että näytät vastaanotolla Kela-korttisi.
Muutokset Kela-korvauksiin 1.1.2024 (Kela)

Hinnat viikonloppuina ja pyhinä

Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä erikoislääkärikäynneissä ja toimenpiteissä on korotetut hinnat. Lauantaina korotus on 30 % normaalihintaan ja sunnuntaina enintään 100 %.

Tarkistamme luottotiedot maksukyvyn varmistamiseksi.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ensikäynnit
Hinta €
Omavastuu €

Jos haluat(te) käynnistää lapsettomuustutkimukset / hedelmöityshoidot, varatkaa tämä aika. Hintaan sisältyy tunnin käynti erikoislääkärillä sekä ultraäänitutkimus. Käynnillä kartoitetaan tilanne, tehdään tutkimus – ja/tai hoitosuunnitelma. Mikäli teille on tehty lapsettomuustutkimuksia aiemmin, näistä on hyvä olla paperit mukana. Suosittelemme, että saavut(te) paikalle noin 15 minuuttia ennen käyntiä.

Lue lisää ensikäynnistä Felicitas Mehiläisessä.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Hedelmällisyystarkastus on hyvä paikka aloittaa sukupuolesta riippumatta. Erikoislääkärin vastaanottokäynnillä saat kattavan kuvan hedelmällisyydestäsi ja siihen vaikuttavista tekijöistä – olipa toiveissasi perheen perustaminen nyt tai vasta myöhemmin.

Lue lisää hedelmällisyystarkastuksesta.

Varaa aika

Mikäli olet kokenut keskenmenon ja haluat jälkiseurantaa tai keskenmenon syiden jatkoselvityksiä, valitse tämä aika. Tämä aika on tunnin mittainen erikoislääkärin vastaanotto ja siihen sisältyy ultraäänitutkimus.

Lue lisää keskenmenoneuvolasta.

Varaa aika

Tämä käynti on 30 minuutin vastaanotto lapsettomuushoitajalla. Mikäli haluat lisää tietoa lisääntymisterveydestäsi, varaa tämä aika. Lue lisää ensikäynnistä lapsettomuushoitajan vastaanotolla.

Varaa aika

Lapsettomuustutkimukset
Hinta €
Omavastuu €

Laajassa siemennesteanalyysissä määritetään siittiöiden lukumäärä, liikkuvuus, muoto sekä muut ominaisuudet joiden perusteella voidaan arvioida hedelmällisyyttä.  Pääsääntöisesti siemennestenäyte annetaan klinikalla näytteenantohuoneessa. Joissain tilanteissa näyte voidaan ottaa myös kotona. Saat tätä varten ohjeet ja näytteenottopurkin klinikalta. Näyte tulee toimittaa tutkittavaksi viimeistään tunnin kuluessa näytteenannosta. Matkan aikana näyte on suojattava hyvin sekä kylmyydeltä, että kuumuudelta.

Siemennesteanalyysiin tultaessa edellisestä siemensyöksystä tulee olla kulunut yhdestä kolmeen päivää.
Siemennesteen vastaanottamisen yhteydessä laboratorio varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden eli otathan mukaan henkilöllisyystodistuksesi. Lähetettä ei tarvita.

Varaa aika verkkoajanvarauksesta

Voit myös varata ajan soittamalla klinikallemme 010414 6650.

 

 

MiOXSYS on uusi menetelmä siemennesteen oksidatiivisen stressin tutkimiseksi ja antioksidanttihoidon suuntaamiseksi potilaille, jotka siitä voisivat hyötyä.

Pelkän MiOXSYS-testin hinta 110,00 €.

Hintaan sisältyy munanjohdinten aukiolotutkimus. Tutkimus tehdään kuukautiskierron 7.-11. päivänä. Munanjohtimien aukiolo tutkitaan ultraäänen avulla ruiskuttamalla keittosuola-ilmaseosta kohdunkaulakanavan kautta kohtuonteloon ja munanjohtimiin. Jos munanjohtimet ovat avoimet, niissä voidaan nähdä nesteen virtaus.

Toimenpide kestää noin 5–15 minuuttia. Tutkimuksen tuloksen saa heti ja sen merkityksestä keskustellaan toimenpiteen jälkeen.

Hintaan sisältyy hepatiitti B:n, hepatiitti C:n ja HIV:n tutkiminen verinäytteestä.

AMH-mittaus kertoo munasarjojen toiminnallisesta kunnosta ja sen avulla selvitetään munasarjojen toiminnallista reserviä. Tutkimus mittaa anti-mullerian -nimisen hormonin tasoa naisen veressä ja kertoo, kuinka paljon naisen munasarjoissa on pieniä, varhaisia munarakkuloita.

Muut tutkimukset
Hinta €
Omavastuu €

Lue lisää tutkimuksesta täältä.

Siittiöiden etsiminen kiveksistä otettavasta koepalasta. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa.

Lisäksi kuljetusmaksu alk. 126,20 €.

POC-tutkimus on keskenmenon syyn selvittämiseksi tehtävä tutkimus, hinta sisältää kuljetuksen.

Hedelmöityshoidot
Hinta €
Omavastuu €

Hinta sisältää inseminaation, sen yhteydessä tehtävän ultraäänitutkimuksen sekä sperman käsittelyn inseminaatiota varten. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Hinta sisältää 2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, laboratoriotyöt (sis. munasolujen keräyksen ja hedelmöittämisen puolison spermalla, alkion viljelyn (2–3 vrk), alkioliiman käytön) sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue lisää koeputkihedelmöityksestä.

Hinta sisältää 2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen, laboratoriotyöt (sis. munasolujen keräyksen ja mikrohedelmöityksen puolison spermalla (1–4 solua/yli 16 solua), alkion viljelyn (2–3 vrk), alkioliiman käytön) sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue tarkemmin mikrohedelmöityshoidosta.

Hintaan sisältyy alkioiden jatkoviljely viidenteen tai kuudenteen päivään saakka.

Hinta muodostuu pakastettavien alkioiden ja pakastuskertojen mukaan. Mahdolliset jatkoviljelyt laskutetaan erikseen.
Esim. 5. päivänä pakastetaan kolme alkiota (= 612,60 €) ja 6. päivänä kaksi alkiota lisää (= 612,60 €).

Hinta sisältää pakastetun alkion sulatuksen ja siirron. Mahdolliset jatkoviljelyt laskutetaan erikseen.

Hintaan sisältyy perusanalyysi, siemennesteen pakastaminen.

Luovutetut siittiöt klinikan omasta spermapankista yhtä hoitokertaa varten:
Hinta koostuu varaus-ja käsittelymaksusta (220,50 euroa) ja käyttömaksusta (523,70 euroa), kokonaishinta 744,20 euroa.

Ulkomaalaisten spermapankkien luovutussiittiöt:
Luovutettujen siittiöt varaus-ja käsittelymaksu ensimmäistä hoitokertaa varten 860 euroa (sis. yksi erä, seuraavat 220,50 euroa/kpl). Luovutussiittiöiden käyttömaksu 523,70 euroa (kokonaishinta alk. 1383,70 euroa). Lisähoitokerrat samasta tilauserästä, kokonaishinta 744,20 euroa. Kuljetusmaksu 142,85 – 432,90 euroa.

Käyttömaksun lisäksi veloitetaan maksu siittiöiden valmistamisesta hedelmöitykseen.

Kysy tarkempaa tietoa klinikalta.

 

 

Siittiöiden säilytysmaksu, sisältää kaikki pakastetut erät vuodeksi.

Saat lisätietoa hinnoista soittamalla klinikalle 0104146650.

 

Alkioiden säilytysmaksu, sisältää kaikki pakastetut alkiot.

Raskauden seuranta, erikoislääkärit (Turku ja Oulu)
Hinta €
Omavastuu €

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Alkuraskauden ultraäänitutkimus voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on noin 7. Tässä tutkimuksessa voidaan nähdä, että raskaus on oikeassa paikassa sekä sikiöden lukumäärä ja sikiön sydämen syke.

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Niskapoimu-ultraääni tehdään raskausviikoilla 10–13. Siinä voidaan tarkastella sikiön rakenteita, sydämen sykettä sekä erityisesti mitata sikiön niskapoimua. Tähän tutkimukseen voidaan liittää seerumiseula tai NIPT-testi (verikoe äidistä).
Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Rakenneultraäänitutkimus tehdään raskausviikoilla 18–21. Tässä tutkimuksessa voidaan tutkia tarkasti sikiön rakenteita – aivoja, sydäntä, sisäelimiä, raajoja sekä kokoa. Lisäksi tarkastellaan istukan paikkaa, lapsiveden määrää sekä kohdunsuun tilannetta. Vanhempien halutessa voidaan selvittää myös sukupuoli (sikiön asento voi häiritä näkemistä).

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Raskauden seuranta-ultraäänitutkimus voidaan tehdä missä vain raskauden vaiheessa, kun raskausviikot ovat yli 21 viikkoa. Tässä voidaan tarkastella sikiön vointia, kokoa ja sukupuolta, lapsiveden määrää, istukan tilannetta ja sijaintia sekä kohdunsuun tilannetta.

Tähän tutkimukseen voidaan liittää myös 4D-ultraäänitutkimus. Siitä näkee reaaliajassa liikkuvaa kolmiulotteista ultraäänikuvaa sikiöstä. Paras aika nähdä 4D-kuvaa on raskausviikot 24–26. Tämä tutkimus korvaa myös keskiraskauden lääkärintarkastuksen. Tämän voi myös halutessaan tallentaa.

NIPT-tutkimus on äidin verestä määritettävä sikiön kromosomitutkimus. Tämä voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on minimissään 10. Tämä poissulkee yleisimmät kromosomipoikkeavuudet. Myös sikiön sukupuolen voi selvittää kromosomeista. Vastauksen saaminen kestää viikosta kahteen viikkoa.

NIPT-testi antaa 99 % luotettavan vastauksen. Ennen verikoetta lääkärin vastaanottokäynnillä saa tarkemman infon tutkimuksesta, tehdään tutkimussuostumus ja lähete tutkimukseen sekä ultraäänitutkimus. Lääkärin vastaanottokäynti veloitetaan erikseen.

Gynekologiset vastaanottokäynnit ja tutkimukset
Hinta €
Omavastuu €
Erikoislääkärin etävastaanotto
Hinta €
Omavastuu €

Erikoislääkärille voit varata myös etävastaanottoajan, jolloin olette lääkärin kanssa puhelin- tai videoyhteydessä valintasi mukaan.

Katso etävastaanoton hinta/omavastuuhinta alta:

10 min:   59,00 € / 51,00 €
20 min: 118,00 € / 110,00€
30 min: 153,00 € / 145,00 €
45 min: 165,00 € / 157,00 €
60 min: 179,00 € / 171,00 €

Muut palvelut
Hinta €
Omavastuu €

Hintaan sisältyy hoidon suunnittelu, 1–2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen sekä 1–10 munasolun pakastamisen. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue lisää munasolujen ennakoivasta pakastuksesta.

Sisältää kaikkien pakastettujen munasoluerien säilytyksen.

Terapeutin vastaanotto
Hinta €
Omavastuu €

Yksilöaika, sukusoluneuvonta 105,00 €

Muut maksut
Hinta €
Omavastuu €

Varattuihin aikoihin tulee tehdä muutokset (ajan peruuttamiset, ajan muuttamiset) vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista.

RI Witness

Witness IUI  33,60 €/hoitokerta
Witness IVF  51,50 €/hoitokerta
Witness FET 45,10 €/hoitokerta
Witness-kortin uusiminen 10,50 €

Terapiakäynnin poliklinikkamaksu 9.90 €

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.