Kuuntele: Podcastin vieraana IVF-biologi Elli Nyman

Hedelmöityshoidot

Noin joka kuudes hedelmällisessä iässä oleva pari kohtaa tahatonta lapsettomuutta. Hedelmöityshoidot auttavat erinomaisin tuloksin, ja jopa 80 prosenttia lapsettomuushoitoihin tulevista saa toivomansa lapsen.

Hedelmöityshoidot kehittyvät jatkuvasti, ja Felicitas Mehiläisellä on käytössä korkeatasoiset ja alan uusimpien vaatimusten mukaiset lapsettomuuden tutkimus- ja hoitomenetelmät.

Alkuun hedelmöityshoidoissa

Hedelmöityshoitojen aloittamista edeltää aina huolellinen alkutilanteen kartoitus, joka tehdään molemmille osapuolille, mikäli hoitoihin hakeudutaan puolison kanssa. Hoitomuodon valinta riippuu sekä lapsettomuuden syistä että hoidossa olevan parin omasta tilanteesta. Tutkimusten jälkeen pariskunnalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Felicitas Mehiläisen biologi Elli Nyman Kierron verran toivoa -podcastin vieraana

Kierron verran toivoa -podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä asioita, elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä IVF-biologi Elli Nyman kertoo mielenkiintoisesta työstään Kierron verran toivoa-podcastin jaksossa. Millainen on biologin normaali työpäivä? Mikä on työssä parasta ja mikä haastavinta?

Lisäksi jaksossa keskustellaan erilaisista lapsettomuushoidoista ja niiden kulusta biologin näkökulmasta. Saamme vastauksia myös kiinnostaviin kysymyksiin liittyen mm. alkioiden pakastukseen, sulatukseen ja luokitteluun sekä moniin muihin aiheisiin!

Kuuntele jakso: Vieraana IVF-biologi Elli Nyman