TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

ivfpodden

I podcasten berättar Merja och Jorge från Felicitas Mehiläinen Finland om IVF-behandlingarna i Finland och hur de skiljer sig från dem i Sverige. I avsnittet berättar Merja om utredningar, behandlingar, förhållningssätt till faktorer som ålder och vikt, och vi lär oss mer om gentestning som kallas PGT-A – något som än så länge inte är tillåtet i Sverige. Eftersom man i Finland kan erbjuda sina patienter möjligheten att genomföra PGT-A, har kliniken erfarenhet av att också hjälpa svenska patienter. Merja och Jorge berättar allt om hur behandlingen går till, när den kan vara ett behandlingsalternativ och hur hela processen ser ut. Jorge reder även ut svagheterna med analysen och vi diskuterar för vilka PGT-A skulle kunna vara till hjälp.

Missa inte det här avsnittet om ni vill lära er mer om PGT-A och hur det är att genomföra IVF i Finland.

Visste du att:

Varför Felicitas Mehiläinen

Felicitas Mehiläinen är Finlands ledande fertilitetsklinik och mest erfarna barnlöshetsklinik.
Vi har kompetens på internationell nivå på flera ställen i Finland: Helsingfors, Åbo, Villmanstrand och Uleåborg.
Hos oss får du bästa möjliga vård. Vi lyssnar till dig och planerar din behandling i enlighet med din livssituation. Vi tar hand om dig helhetsmässigt och känslosamt.
Våra lekare och andra specialister är toppexperter specialiserade på fertilitetsvård och därmed våra behandlingar ärtframgångsrika. Vår målsättning är alltid att verka för våra kunders bästa.