TIDSBOKNING
Hoppa till sidans innehåll

Härkönen Kati

Jag är specialistläkare inom kvinnosjukdomar och förlossningar. Redan under mina studier började jag forska i de genetiska orsakerna till manlig infertilitet och tog min doktorsexamen i genetisk andrologi, dvs. vetenskapen om de manliga könsorganens struktur, funktion och sjukdomar.

Mitt intresse för barnlöshetsfrågor växte. Efter examen som gynekolog år 2007 arbetade jag som fertilitetsläkare vid Befolkningsförbundet i Helsingfors. Sedan dess har min karriär fortsatt på AVA-kliniken/Fertinova i Åbo, Befolkningsförbundets fertilitetsklinik och Mehiläinens Felicitas.

Mannen spelar en viktig roll i fertilitetsbehandlingar har jag velat fördjupa mina färdigheter och håller därför på att avlägga specialistkompetens inom andrologi. Som en del av denna utbildning arbetade jag på TYKS urologiklinik under 2017–2018.

Nu fortsätter min karriär på Felicitas Mehiläinen i Helsingfors, Finlands största privata fertilitetsklinik. Den stora klinikens anda inspirerar och ger goda förutsättningar för bästa möjliga behandling av fertilitetspatienter. Vid sidan av Felicitas Mehiläinen fortsätter jag med allmängynekologisk mottagning i Åbo och Reso. Jag undersöker och behandlar gärna både par och självständiga kvinnor i samband med önskan om graviditet och andra gynekologiska frågor.

Välkommen till min mottagning!

Intresseområden

  • Gynekologiska sjukdomar
  • Barnlöshetsundersökningar och behandlingar
  • Preventivmedel
  • Klimakteriefrågor
  • Unga kvinnors gynekolog
Boka tid till mej

Hitta en expert nära dej