Lapsettomuushoitajan maksuttomalla 30 minuutin mittaisella vastaanotolla saat lisätietoa hedelmällisyyteen, lisääntymisterveyteen ja hedelmöityshoitoihin liittyen. Lapsettomuushoitajan kanssa voit keskustella myös seksuaalisuuteen liittyen.

Varaa aika lapsettomuushoitajan vastaanotolle

Mitä lapsettomuushoitajan maksuttomalla vastaanotolla tapahtuu?

  • Lapsettomuushoitajan vastaanotto kestää yleensä noin 30 minuuttia.
  • Vastaanotolla käydään läpi asioita hedelmällisyyteen, hedelmällisyyden kartoittamiseen ja niihin tehtäviin tutkimuksiin liittyen.
  • Käynnillä voidaan keskustella lisääntymisterveyteesi liittyvistä tekijöistä, kuten ravinnosta, liikunnasta ja elintavoista.
  • Halutessasi hoitaja antaa lisätietoa myös hedelmöityshoidoista – millaisia hoitoja on tarjolla, milloin niihin kannattaa hakeutua sekä siitä, miten hoitopolku Felicitas Mehiläisessä etenee.
  • Hoitajamme osaavat vastata myös moniin seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin.
  • Olet tervetullut käynnille yksin tai kumppanisi kanssa.

Varaa aika lapsettomuushoitajan vastaanotolle

Lue lisää hedelmällisyysterveydestä

Lapsettomuushoitaja Kierron verran toivoa -podcastin vieraana

Kierron verran toivoa -podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä asioita, elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä lapsettomuushoitaja Jaana Huttula kertoo työstään lapsettomuusklinikalla. Lisäksi jaksossa keskustellaan erilaisista lapsettomuushoidoista – miten hoidot etenevät ja milloin käytetään mitäkin hoitoa.

Kuuntele jakso: Vieraana lapsettomuushoitaja Jaana Huttula