Kuuntele: Podcastin vieraana lapsettomuushoitaja Jaana Huttula

Lapsettomuushoitaja kertoo vastaanotolla, mitkä asiat vaikuttavat hedelmällisyyteesi, milloin hedelmällisyyden kartoittaminen kannattaa tehdä ja millaisia tutkimuksia se sisältää. Käynnillä voidaan keskustella lisääntymisterveyteesi liittyvistä tekijöistä, kuten ravinnosta, liikunnasta ja elintavoista. Halutessasi hoitaja antaa lisätietoa myös hedelmöityshoidoista – millaisia hoitoja on tarjolla, milloin niihin kannattaa hakeutua sekä siitä, miten hoitopolku Felicitas Mehiläisessä etenee. Hoitajamme osaavat vastata myös moniin seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. 

Voit varata maksuttoman 30 minuutin käynnin lapsettomuushoitajan vastaanotolle. Olet tervetullut käynnille yksin tai kumppanisi kanssa. 

Varaa aika hoitajan vastaanotolle

Lue lisää hedelmällisyysterveydestä

Lapsettomuushoitaja Jaana Huttula Kierron verran toivoa -podcastin vieraana

Kierron verran toivoa -podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä asioita, elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä lapsettomuushoitaja Jaana Huttula kertoo työstään lapsettomuusklinikalla. Lisäksi jaksossa keskustellaan erilaisista lapsettomuushoidosta ja siitä, milloin käytetään mitäkin hoitoa ja miten hoidot etenevät.

Kuuntele jakso: Vieraana lapsettomuushoitaja Jaana Huttula