AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Tervetuloa hedelmöityshoitoihin Suomeen

Felicitas Mehiläinen

Yli 30 vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

Felicitas Mehiläisellä uusimmat hoitomenetelmät yhdistettynä asiantuntijoidemme vankkaan kokemukseen ja yksilöllisesti räätälöityihin hoitoihin takaavat erinomaiset hoitotulokset. Olemme olleet alan edelläkävijöitä Suomessa jo yli 30 vuotta ja olemme auttaneet maailmaan jo yli 18 000 lasta.

EU:n potilasdirektiivi mahdollistaa hedelmöityshoitoihin hakeutumisen Ruotsista Suomeen – myös yksityisklinikoille. Me Felicitas Mehiläisellä haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä. Olet meille sydämellisesti tervetullut. Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse:
+358104146650
ma, ke-pe 8-16, ti 8-18, la 9-15
(0,0835€/puhelu + 0,1699€/min, sis. alv)

Miksi hoitoon Felicitas Mehiläiseen Suomeen?

Asiointi meillä on helppoa

Tarjoamme yksilöllistä hoitoa kaikille

Käytössämme on tehokkaat ja turvalliset menetelmät

Asiantuntijamme palvelevat neljällä paikkakunnalla:

Felicitas Mehiläinen Helsinki
Mannerheimintie 20 A, 00100 Helsinki

Felicitas Mehiläinen Turku
Joukahaisenkatu 1 C, 20520 Turku

Felicitas Mehiläinen Oulu
Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Felicitas Mehiläinen Lappeenranta
Kauppakatu 40 C, 53100 Lappeenranta

Miten pääset hoitoon Felicitas Mehiläiseen?

  1. Hoitopolku alkaa varaamalla aika ensikäynnille. Ensikäynnille pääset kahden päivän sisällä, etkä tarvitse lähetettä sitä varten. Ensikäynti voidaan toteuttaa etävastaanottona tai paikan päällä Suomessa, valitsemassasi toimipisteessä. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, tai puhelimitse: +358104146650 (ma, ke–pe 8–16, ti 8–18, la 9–15).
  2. Täytä esitietolomake. Ajanvarauksen jälkeen potilaskoordinaattori toimitaa sinulle esitietolomakkeen, jonka avulla lääkärimme voi tutustua tilanteeseesi ennakkoon.
  3. Valmistaudu matkaan. Varaa matka ja majoitus ensikäynnin ajankohtaan. Jos haluat apua matkajärjestelyihin, yhteistyökumppanimme auttaa mielellään. Lisätietoa saat potilaskoordinaattorilta.
  4. Tervetuloa ensikäynnille. Ensikäynnillä tehdään tilannekartoitus sekä tutkimus- ja tai hoitosuunnitelma. Ensikäynnin kesto on noin 90 minuuttia.
  5. Hoidon jatkuminen. Jatkokäyntien määrä riippuu tilanteestasi ja valittavista hoitomuodoista. Usein käyntejä Suomessa hedelmöitysklinikalla kertyy koko hoidon aikana vähintään viisi, mutta usein enemmän.
Lapsettomuuslääkärin vastaanotolla

Potilaskoordinaattorimme apunasi

”Olen tukenasi koko hoitopolun ajan. Varaan tarvittavat ajat vastaanotoille ja toimenpiteisiin. Autan mahdollisen Försakringskassanin ennakkoluvan, tai hoidon jälkeen tehtävän hakemuksen teossa.”

Pamela Eriksson-Blomkvist, potilaskoordinaattori


Kontakta oss

Du kan kontakta oss med detta formulär. Lämna din fråga här.

"*" näyttää pakolliset kentät

Välj en klinik*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hedelmöityshoitojen toteuttaminen Felicitas Mehiläisessä on turvallista. Suomessa klinikoiden laatu varmistetaan useita kertoja vuodessa viranomaisauditoinneissa. Lisäksi klinikoillamme noudatetaan ISO 9001 mukaista toimintajärjestelmää ja meille on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti. Jokaisessa hoidossa käytössämme on Witness – seurantajärjestelmä, jolla jokaista näytteen käsittelyvaihetta valvotaan RFID-koodin avulla.

Tämän sivuston tarkoituksena on antaa viitteellistä tietoa Suomessa tarjolla olevista palveluista. Sivuilla esitetyt tiedot ovat ainoastaan esimerkinomaisia ja voivat sisältää puutteita, eikä sivulla annettuja tietoja voi pitää aukottomina tai viimeisimmän lainsäädännön tai muiden viranomaisohjeistusten mukaisina. Asiakas on itse vastuussa kulloinkin voimassa olevien viranomaisohjeiden ja lainsäädännön selvittämisestä suoraan oman maansa viranomaiselta. Korvaus- ja ennakkolupapäätökset tekee tilanne- ja tapauskohtaisesti aina oman maan viranomainen. Palvelusta vastaa suomalainen palveluntuottaja ja palveluun sovelletaan Suomen lakia.