AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiantuntijakirjeet

Synnytyslääkäri Minna Tikkasen kirje raskaana olevalle naiselle

Felicitas Mehiläisen naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri Minna Tikkanen kirjoitti kirjeen niille, jotka tarvitsevat apua tai tukea raskauden seurannassa. Kirje on osa kirjoitussarjaa, jossa Felicitas Mehiläisen asiantuntijat kannustavat lukijaa pohtimaan omaa hedelmällisyyttään ja suhtautumistaan siihen.

Kaipaatko apua, tukea ja asiantuntijuutta raskauden seurantaan?

Hei sinä raskaana oleva nainen. Olet ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi kohtaamassa raskauteen ja synnytykseen liittyvää jännitystä tai pelkoa, tai haluat varmistaa että kaikki on hyvin. Saatat toki olla myös jo kokenut synnyttäjä. Voit olla levollisin mielin. Lähes jokainen nainen tuntee huolta, epävarmuutta ja jännitystä raskauteen ja synnyttämiseen liittyen. Se on luonnollista, sillä kyseessä on aina uusi, yksilöllinen, koko elämääsi mullistava tilanne.

Olet saattanut kuulla äitisi, ystäviesi tai tuttaviesi tarinoita raskauteen ja synnytykseen liittyen. Nämä tarinat saattavat aiheuttaa hämmennystä ja joskus jopa pelkoa. Mikäli olet jo kokeneempi synnyttäjä, saattaa raskauteen ja synnytykseen liittyvän jännityksen tai pelon taustalla olla aiempi synnytyskokemuksesi.

Mikäli raskaus ja lähestyvä synnytys aiheuttavat sinulle huolta tai olet kokenut haasteita niihin liittyen, suosittelen ottamaan asian rohkeasti esille asiantuntijoidemme vastaanotolla. Me Felicitas Mehiläisen asiantuntijat olemme täällä sinua varten, tukemassa ja auttamassa kaikissa raskauteen ja synnytyksiin liittyvissä askarruttavissa asioissa aina yksilöllisesti, tilanteesi huomioiden.

Perinatologin eli erityisesti raskauden seurantaan, sikiödiagnostiikkaan, raskausongelmiin ja synnytyksiin perehtyneen lääkärin vastaanotolle voit tulla aina kartoittamaan raskauteen liittyvää tilannetta ja keskustelemaan raskauteen ja synnytykseen liittyvistä asioista. Meillä Felicitas Mehiläisessä on käytössä huippulaitteisto ja -teknologia, joiden avulla sikiön tutkiminen onnistuu perinteisiä tutkimusmenetelmiä tarkemmin.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa raskauden vaiheessa ja myös synnytyksesi jälkeen!

Minna Tikkanen
Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika perinatologille


Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.