AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakaskokemukset

Hyvinvointivaikuttaja ja urheilutoimittaja Oona Tolppanen Felicitas Mehiläisen äitiysneuvolasta: ”Olen entistä luottavaisemmin mielin”

Kuva: Lauri Kalima

Hyvinvointivaikuttaja ja urheilutoimittaja Oona Tolppanen kertoo blogissaan toisen raskautensa etenemisestä ja kokemuksista Felicitas Mehiläisen äitiysneuvolasta.

”Ensimmäisessä raskaudessa neuvola sekä terveydenhoitajat vaihtuivat niin moneen kertaan, että nyt tuntuu helpommalta, kun tunnen ammattilaiset ketkä seuraavat raskautta, eikä hoitosuhdetta tarvitse joka kerta aloittaa uudestaan ja saan myös käydä aina samassa paikassa.”, Oona kertoo blogikirjoituksessaan.

Lisäksi monipuolisena liikunta-alan asiantuntijana Oona kiinnittää huomiota raskausaikana myös kehon toiminnallisuuteen ja kiputiloihin, ja kehottaakin tutustumaan äitiysfysioterapiaan.

”Tärkeä olisi myös käydä esim. äitiysfysioterapiassa, mikäli raskauden aikana ilmenee toimintakyvyssä haasteita. Ja varsinkin synnytyksen jälkeen käynti on enemmän kuin suositeltavaa, jotta palautumista raskaudesta ja synnytyksestä voidaan seurata.”

”Itse koin käynnin todella tärkeäksi ensimmäisessä raskaudessa, ja sain konkreettista tietoa myös omasta palautumisesta”, Oona summaa.

Miten Oonan toinen raskaus, taloprojekti, yrittäjyys ja arki taaperon kanssa sujuu?

Lue lisää Oonan kokemuksista ja kuulumisista Oonan blogista.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.