AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Kutsu asiakastilaisuuteen 14.11.: Vapaaksi hedelmällisyysahdistuksesta? -paneelikeskustelu

Paneelikeskustelun aiheena on hedelmällisyysterveys ja lapsenhankinnan ajankohdan valinta. Miten selvitä odotusten, vaatimusten ja biologian ristipaineessa?

Hedelmällisyysterveys ja lapsenhankinnan ajankohdan valinta puhuttavat, eikä raskaus aina ala sitä toivottaessa. Pahimmillaan oletukset hyvästä lapsentekoajasta aiheuttavat lisääntymisikäisissä ahdistusta. Mehiläisen tutkimuksen mukaan* asia huolettaa jopa 23 % 18–44-vuotiaista naisista.

Felicitas Mehiläinen järjestää aiheen tiimoilta paneelikeskustelun 14.11. klo 17.30 alkaen nykytaiteen museo Kiasmassa (Mannerheiminaukio 2), jossa käsitellään mm. miten selvitä odotusten, vaatimusten ja biologian ristipaineessa. Yhä useampi valitsee nyky-yhteiskunnassa tietoisen lapsettomuuden, osalla taas on haave suuresta perheestä. Miten saavuttaa toivottu perhekoko? Auttaako uusi hedelmällisyystesti suunnittelussa? Entä munasolujen pakastaminen ennakkoon?

Asiantuntijakeskustelijat tilaisuudessa ovat Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkärit Tiina Hakala-Ala-Pietilä sekä Tarja Olkinuora, tutkimusprofessori Mika Gissler (THL), tutkimusprofessori Anna Rotkirch (Väestöliitto) sekä Strictly Style -blogin Hanna Väyrynen. Tilaisuuden juontaa toimittaja Reetta Räty.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset tiistaihin 13.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen heli.laikko@mehilainen.fi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.