AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Miehen hedelmällisyys

Isyys ei ole itsestäänselvyys

Isänpäivä saattaa muistuttaa toteutumattomista haaveista.

​​​​​Isänpäivää vietetään sunnuntaina ja haluamme sen kynnyksellä onnitella ihan kaikkia isiä. Päivään liittyy monille myös vaikeita ajatuksia ja tunteita; voi olla että haave isyydestä ei ole koskaan toteutunut tai isyyteen liittyy muuten herkkyyttä. Haluammekin nostaa keskusteluun myös nämä vaikeat asiat.

Onnea kaikille isille, jotka saavat sunnuntaina herätä lastensa ääniin. Onnea kaikille isille, joiden lapset ovat jo omillaan, mutta aina sydämessä. Ja onnea kaikille isille, joiden ensimmäinen isänpäivä koittaa ensi vuonna.

Tällä päivällä on kuitenkin kääntöpuolensa – isyys kun ei ole itsestäänselvyys. On hyvä muistaa, että jokaisen meistä lähipiirissä on miehiä, joille tämä päivä on vaikea. Miehiä, joille isyys on jäänyt jo haaveeksi tai on vielä haaveena.

Hyvää isänpäivää.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.