AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Hedelmöityshoidot

Hepatiitti- ja HIV-positiivisten hedelmöityshoidot Felicitaksessa

Felicitas Mehiläisellä hedelmöityshoitoja voi saada HIV- ja/tai hepatiittitartunnasta huolimatta.

Hoidamme kaikkia HIV- ja hepatiittipositiivisia henkilöitä, jotka tarvitsevat hedelmöityshoitoja ja joiden hoidon edellytykset täyttyvät. Tämä tarkoittaa, että potilaan ja puolison HIV- ja/tai hepatiitti-infektio on hallinnassa lääkityksellä ja varsinainen infektio on hoidettu asianmukaisesti ja, että potilaan terveydentilassa ei ole estettä raskaudelle ja synnytykselle sekä lakisääteiset hoidon edellytykset täyttyvät.  

Kaikille Felicitas-klinikoille voi hakeutua keskustelemaan mistä päin Suomea tahansa ilman lähetettä.  Hoitoon ei tarvitse jonottaa. Hoitoon liittyvät toimenpiteet tehdään Helsingin lapsettomuusklinikalla osoitteessa Mannerheimintie 20 A, 00100 Helsinki. Ultraäänitutkimukset voidaan tehdä klinikalla, joka on lähinnä potilaan kotipaikkakuntaa.  

Hoidamme myös yli 40-vuotiaita naisia.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.