AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Felicitas Mehiläinen mukana viettämässä kansainvälistä keskenmenon kokeneiden päivää 15.10.

Keskenmenon kokeneiden päivä 15.10. on kansainvälinen “Pregnancy and Infant Loss Remembrance Day” -muistopäivä, jota on vietetty jo vuodesta 2002.

Päivän tarkoituksena on antaa ääni keskenmenon kokeneille ja heidän läheisilleen. Lisäksi päivän tarkoituksena on tuoda esille keskenmenon psyykkisiä vaikutuksia ja psyykkisen tuen tarvetta.

Osallistu maailmanlaajuiseen #waveoflight -sometapahtumaan

Kannustamme yhdessä lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n kanssa osallistumaan kansainväliseen #waveoflight -sometapahtumaan 15.10. klo 19 sytyttämällä kynttilän tai jakamalla kuvan omasta valonlähteestä keskenmenon kokeneiden tueksi hashtageilla: #keskenmeno #keskenmenonkokeneidenpäivä #waveoflight #miscarriadge #pregnancyloss #lapsettomuus.

Kaipaatko apua ja tukea

Keskenmeno on yleinen, ainutlaatuinen ja aina pysäyttävä kokemus ja menetys, joka vaikuttaa monin eri tavoin sen kokevaan naiseen, kumppaniin ja perheeseen. Felicitas Mehiläisen keskenmenoneuvolassa haluamme auttaa ja tukea kaikkia keskenmenon läpikäyneitä naisia ja heidän kumppaneitaan.

Lue lisää keskenmenoneuvolasta saatavasta avusta ja tuesta.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.