AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Toivottu-podcast

Toivottu-podcast pureutuu lapsettomuuteen sekä hedelmöityshoitoihin yhdessä Henriikka Reinmanin ja Felicitas Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa. Lämminhenkisen podcastin jaksot käsittelevät aihepiiriä hedelmällisyyden ongelmista eri hoitomenetelmiin, mielen jaksamiseen, sukusolujen luovuttamiseen sekä hoidoilla lapsensa saaneen naisparin tarinaan. Jokaisessa jaksossa myös murretaan myyttejä ja vääriä uskomuksia hedelmällisyydestä. Tervetuloa kuuntelemaan, sillä toivoa on aina. 

Kuuntele kaikki jaksot Spotifyssä.

JAKSO 1 – Ryppyjä raskautumisessa
Mikä neuvoksi, jos raskaus ei onnistu luonnollisin keinoin? Jakso antaa vastauksen siihen, miten jokainen voi tutkia omaa hedelmällisyyttään, millaisia hoitokeinoja on olemassa sekä voiko omaan hedelmällisyyteensä vaikuttaa? Studiossa asiantuntijoina  Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri Liisa Häkkinen ja IVF-biologi Anni Haltia.


JAKSO 2 – Kaikki IVF:stä
Koeputkihedelmöitys eli IVF on tehokkain hedelmöityshoitokeino. Mutta miten juuri itselle oikea hoitokeino valitaan, ja millaisia vaiheita siihen kuuluu ensikäynnistä laboratorioon? Studiossa asiantuntijoina Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri Liisa Häkkinen ja IVF-biologi Anni Haltia.
JAKSO 3 – Raskasta mielelle
Hedelmöityshoidot ovat kuormitus kehon lisäksi myös mielelle. Moni käy läpi vaikeita tunteita prosessin aikana, mutta onneksi monenlaista apua on tarjolla. Studiossa vieraana Felicitas Mehiläisen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Laura Cantell.


JAKSO 4 – Pakasta, luovuta, lahjoita
Oletko joskus miettinyt sukusolujen lahjoittamista, tai omien sukusolujen pakastamista tulevaisuuden varalle? Tämä jakso tarjoaa runsaasti tietoa projektin eri vaiheista, rajoituksista sekä onnistumisesta. Studiossa asiantuntijoina Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri Liisa Häkkinen ja IVF-biologi Anni Haltia.


JAKSO 5 – Q&A 

Tässä jaksossa vastaamme kuulijoiden kysymyksiin hedelmöityshoidoista, lapsettomuudesta ja raskautumisesta. Studiossa asiantuntijoina Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri Liisa Häkkinen,  IVF-biologi Anni Haltia ja psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Laura Cantell.


JAKSO 6 – Naisparin tarina
Studioon on saapunut Essi, joka on kumppaninsa kanssa saanut kaksi lasta hedelmöityshoitojen avulla. Essi kertoo omin sanoin matkastaan vanhemmaksi: mitä ensikäynnillä tapahtui, millaisia tuntemuksia monet eri vaiheet herättivät sekä miten kaksi eri prosessia erosivat toisistaan? 

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.