AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Laajalahti Outi

Olen valmistunut naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriksi 2006 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi 2002 Tampereen yliopistosta. Lääkäriopinnot suoritin Oulun yliopistossa 1994. Sairaalatyössä olen ollut erikoislääkärinä Seinäjoen ja Vaasan keskussairaaloissa.

Lempialuetttani gynekologiassa on lisääntymisterveys, sen hoito, ylläpito ja tutkiminen. Olen mukana Felicitaksen toiminnassa Vaasan Mehiläisessä ja autan mielelläni, jos raskaaksi tuleminen aiheuttaa ongelmaa. Puolison olisi hyvä tulla mukaan ensikäynnillä, johon suosittelen varaamaan 60min ajan. UÄ-kontrolleissa lapsettomuushoidoissa riittää 30 min ajat.

Gynekologina toimimisen ohella työpaikkani on Finnish Vaccine Research, jossa toimin pohjoisen alueen johtavana lääkärinä (www.fvr.fi).

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset naiset gynekologisten vaivojen ja ongelmien kanssa myös raskauden aikana.

Muistathan varata vastaanotolle mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.