AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Vaasan Mehiläinen tarjoaa lapsettomuushoitojen alkuvaiheen tutkimuksia helmikuusta alkaen

Helmikuusta 2023 lähtien voit hakeutua lapsettomuushoitoihin myös Vaasan Mehiläisen toimipisteeseen. Hoitojen aloitus sekä suuri osa hoitopolusta onnistuu paikallisesti Vaasassa ja osa hoidoista muilla Felicitas Mehiläisen klinikoilla.

Lapsettomuustutkimusten -ja hoitojen aikana tarvitaan yleensä monia vastaanotto- ja toimenpidekäyntejä hoitavassa yksikössä. Nyt myös Vaasassa suuri osa hoitopolusta voidaan toteuttaa paikallisesti, mikä helpottaa merkittävästi lapsettomuushoitojen saavutettavuutta alueella. Hoidosta riippuen on mahdollista, että tämän uudistuksen jälkeen tarvitaan vain yksi tai kaksi toimenpidekäyntiä kauempana lapsettomuusklinikalla. Toimenpiteet hoituvat oman valintasi mukaan Turun, Oulun tai Helsingin Felicitas Mehiläinen -klinikalla.

Lapsettomuushoitojen ensikäynti, lapsettomuustutkimukset sekä hoitojen alkuvaihe, kuten munasarjastimulaatiot ja ultraääniseurannat, on mahdollista toteuttaa Mehiläisen Vaasan toimipisteessä. Jo aikaisemmin Vaasan Mehiläisessä on toiminut siemennestelaboratorio, jossa on voinut tehdä laajoja lapsettomuushoitojen siemennestetutkimuksia sekä muita andrologisia spermatutkimuksia, esimerkiksi vasektomian jälkitarkastuksia.

Vaasan Mehiläisessä sinut toivottavat tervetulleeksi lapsettomuushoitotiimiin kuuluvien hoitajien -ja laboratoriotiimin lisäksi gynekologit Outi Laajalahti ja Kirsi Liljekvist. Felicitas Mehiläinen on vuonna 1990 perustettu lapsettomuushoitojen pioneeri. Klinikoilla tehdään vuosittain yli 3200 hedelmöityshoitoa ja olemme auttaneet maailmaan jo yli 18000 lasta. Jokainen hoito suunnitellaan yksilöllisesti.

Toivotamme lämpimästi sinut ja kaikki alueen asiakkaat tervetulleeksi klinikoillemme. Käytössämme on kaikki tehokkaat, nykyaikaiset hoitomenetelmät. Meillä pääset nopeasti tutkimuksiin ja hoitoon. Lähetettä tai aiempia tutkimuksia ei tarvita. Vastaanotolle voi tulla yksin tai yhdessä.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.