AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Paras turva näytteille IVF-hoidon aikana

Felicitas Mehiläisessä käytössä olevan seurantajärjestelmä RI Witness:in avulla voidaan valvoa IVF-hoidon jokaista vaihetta ja varmistaa näin näytteiden virheetön kulku. Järjestelmä on luotu minimoimaan virheet näytteiden käsittelyssä hedelmöityshoitojen aikana ja sen avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän turvaa ja luotettavuutta.

RI Witness seuraa näytteiden siirtymistä maljasta tai putkesta toiseen laboratoriossa, vuorokauden ympäri. Järjestelmä yksilöi automaattisesti jokaisen näytteen henkilötiedoilla ja valvoo, että jokainen työvaihe suoritetaan vakiomenettelyn mukaisesti – se poistaa pienenkin mahdollisuuden inhimilliseen virheeseen. Lisäksi se toimii automaattisesti, joten laboratorion työntekijä voi keskittyä täysin näytteistä huolehtimiseen.

Laadunvarmistus on aina toimintamme keskiössä, jotta asiakkaidemme hoidot etenevät suunnitellusti. Elektroniset seurantajärjestelmät ovat joissakin maissa jo lakisääteisiä, ja niistä on tulossa alan standardi. Felicitas Mehiläinen on ensimmäinen suomalainen klinikka, joka on ottanut käyttöön tällaisen seurantajärjestelmän.

Lue lisää: Näytteiden seuranta ja laadunvarmistus (RI Witness)

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.