AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Felicitaksen asiantuntijaverkosto vahvistuu – Kaarin Mäkikallio aloittaa Turussa

Felicitas Mehiläisen Turun klinikalla on aloittanut uusi erikoislääkäri.

Professori, naistentautien ja synnytysten sekä perinatologian erikoislääkäri Kaarin Mäkikallio ottaa vastaan asiakkaita Felicitas Mehiläisen Turun klinikalla.

– Olen erikoistunut perinatologiaan eli odottavan äidin ja sikiön seurantaan sekä synnytysten hoitoon, Kaarin kertoo.

– Olen toiminut Oulun ja Turun yliopistollisissa sairaaloissa yli 20 vuoden ajan. Tutkimusintoni on kohdistunut erityisesti sikiön rakenteellisiin muutoksiin, kasvuun sekä hyvinvointiin. Olen tehnyt ultraäänidiagnostiikkaan liittyvää tutkimustyötä Harvardin yliopistossa, MIT:ssa sekä Toronton yliopistossa. Tutkimukseeni ja arkiseen työhöni liittyvät myös äidin raskausongelmat ja niiden hoito, Kaarin jatkaa.

– Hoidan raskaana olevia naisia ja toivotan myös puolisot tervetulleiksi vastaanotolleni mukaan. Toivon ammattitaidollani voivani auttaa sinua raskausongelmissa ja synnytykseen liittyvissä huolissa. Voin seurata raskauttasi kokonaisvaltaisesti tai voit tulla yksittäiselle konsultaatiokäynnille. Olen iloinen, jos saan osallistua perheenne raskausmatkaan.

Varaa aika Kaarinille

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.