AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Juhlimme 30-vuotista matkaamme lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

Lapsettomuushoitojen kehitys on ollut huimaa siitä lähtien, kun Suomen ensimmäinen koeputkilapsi saatettiin maailmaan vuonna 1984.

Vuodesta 1990 lähtien asiantuntijamme ovat auttaneet maailmaan jo yli 17 500 lasta – pienen kaupungin asukasluvun verran. Keskitymme erityisesti kokonaisvaltaiseen hoitoon, hoitojen kehittämiseen sekä uusiin menetelmiin. Kaiken takana on halu auttaa vastaanotolle tulevaa ihmistä.

Kun professori Aarne I. Koskimies ja lääketieteen tohtori, erikoislääkäri Henri Kurunmäki perustivat Felicitaksen vuonna 1990, he tiesivät olevansa isojen asioiden äärellä. Vuonna 1984 Koskimies oli auttanut maailmaan Suomen ensimmäisen koeputkilapsen, Antti Eemelin. Siitä lähtien lapsettomuushoitojen kehitys on ollut huimaa.

Panostamalla kehittämistyöhön pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme kehittyneimmät tutkimus- ja hoitomenetelmät. Olemme kunnianhimoisia siinä, että meillä jokainen asiakas saa parhaat mahdollisuudet onnistuneeseen lopputulokseen.

Kun työ kantaa hedelmää, on palkintokin hyvin konkreettinen. ”Ihanat vauvakuvat ovat paras palaute, mitä tiimi voi saada. Ilo onnistuneesta hoidosta tuntuu joka kerta ainutlaatuiselta”, kertoo Felicitaksessa lähes alusta saakka työskennellyt naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Merja Tuomi-Nikula.

Lue lisää Felicitas Mehiläisen 30-vuotisesta matkasta ja tulevaisuuden näkymistä

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.