AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Helsingin klinikalla uusi erikoislääkäri Tiina Koskela-Koivisto

Felicitas Mehiläisen Helsingin klinikalla on aloittanut uusi erikoislääkäri.

Naistentautien ja synnytysten sekä lisääntymislääketieteen erikoislääkäri Tiina Koskela-Koivisto ottaa vastaan asiakkaita Felicitas Mehiläisen Helsingin klinikalla.

– Erikoislääkäriksi valmistuttuani 2008 olen työskennellyt pääasiassa HYKS naistenklinikan lisääntymislääketieteen yksikössä ja keväästä 2022 lähtien Felicitas Mehiläisen Helsingin klinikalla lapsettomuushoitojen parissa, Tiina kertoo.

– Yleisgynekologisen vastaanoton lisäksi voit varata minulle ajan erityisesti gynekologiseen endokrinologian kysymyksissä, kuten esim. kuukautiskierron häiriöihin, ehkäisyn suunnitteluun, lapsettomuuden tutkimuksiin ja hoitoihin, vaihdevuosioireisiin ja transsukupuolisuuden hormonihoitoihin liittyen, Tiina jatkaa.

Varaa aika Tiinalle

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.