AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Asiakaskokemukset

Coco Sweet Dreams-blogin Henna Felicitas Mehiläisen äitiysfysioterapiasta: ”Halusin ehdottomasti osaavaan äitiysfysioterapiaan”

Coco Sweet Dreams-blogin Henna kertoo kokemuksistaan äitiysfysioterapiasta.

Somevaikuttaja Henna kertoo Coco Sweet Dreams-blogissa synnytyksen jälkeisestä elämästään.

”Olen saanut vatsalihasten erkauman, joka oli yksi suurimmista syistä miksi halusin ehdottomasti osaavaan äitiysfysioterapiaan”, Henna kertoo blogikirjoituksessaan.

Äitiysfysioterapeutin vastaanotolta saa tietoa, miten keho on palautunut synnytyksestä ja miten omalla toiminnalla voi edistää kehon vahvistumista.

Felicitas Mehiläisen äitiysfysioterapeutit auttavat, kun kehon hahmotus ja hallinta tuntuvat haastavalta, lantionpohjan kunto tai vatsalihasten erkauma mietityttää, on epävarma milloin on sopiva aika aloittaa liikunta tai jos kärsii kivuista esimerkiksi lantion, selän, kylkien tai rintakehän alueella. Lisäksi äitiysfysioterapeuttien vastaanotolta saa räätälöityjä harjoitteita.

”Felicitakselta saadut liikkeet ja harjoitteet ovat pysyneet mukana ja olen hiljalleen pystynyt treenaamaan vatsoja hallitusti ja tehokkaasti”, Henna jatkaa.

”Suuret kiitokset Felicitakselle, että sain käydä vastaanotolla”, Henna summaa.

Lue lisää Hennan kokemuksista Coco Sweet Dreams-blogista.

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.