AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Aura Klinikan hedelmöityshoitojen liiketoiminta osaksi Mehiläistä

Lehdistötiedote 12.6.2023

Mehiläinen on ostanut Turun Aura Klinikan hedelmöityshoitoliiketoiminnan 9.6.2023 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla. Aura Klinikan asiantuntijat palvelevat asiakkaita 14.6.2023 alkaen Felicitas Mehiläisessä Joukahaisenkadulla. Kauppa vahvistaa Felicitas Mehiläisen asemaa lapsettomuushoitojen tarjoajana Turun seudulla.

Aura Klinikka on tarjonnut Turussa hedelmällisyystutkimuksia ja lapsettomuushoitoja vuodesta 2017 lähtien. Toiminnassa on painottunut vahva paikallinen osaaminen. Nyt Aura Klinikan hedelmöityshoidot siirtyvät osaksi Mehiläistä. Kaupan yhteydessä Mehiläiseen siirtyy viisi henkilöä.

Muutos tukee alan kehitys- ja kasvumahdollisuuksia alueella. Yhdistymisen myötä meillä on mahdollisuus tarjota entistä monipuolisemmin hedelmöityshoitoja Turussa. Aura Klinikalta siirtyvät osaajat vahvistavat asiantuntijajoukkoamme entisestään. On hienoa saada heidät osaksi upeaa tiimiämme Turussa, iloitsee Felicitas Mehiläisen yksikönjohtaja Miia Savander.

Mehiläisen hedelmöityshoitotoiminta Turussa on alun perin rakentunut Mehiläisen ostettua Väestöliiton hedelmöityshoitoliiketoiminnan osaksi Felicitaksen toimintaa. Aura Klinikka on ollut vahva paikallinen toimija Turussa, ja kaupan myötä tuotamme yhdessä Aura Klinikan ammattilaisten kanssa laajamittaisesti hedelmällisyyteen liittyviä palveluita Felicitaksen Turun yksiköstämme, toteaa Mehiläisen aluejohtaja Kristiina Ylinen.

Kaupan myötä Aura Klinikan hedelmöityshoitoasiakkaat siirtyvät 14.6. alkaen Felicitas Mehiläiseen. Samalla tutut asiantuntijat siirtyvät palvelemaan asiakkaita Joukahaisenkadulle vanhoina työntekijöinä. Lääkärikeskuksen muut toiminnot eivät siirry Mehiläiselle.

Asiakkaiden meneillään olevat hoidot jatkuvat keskeytyksettä Felicitaksen tiloissa. Olemme myös Turun klinikalla avoinna läpi kesän, joten uusienkin hoitojen aloitus onnistuu tauotta. Toivotamme kaikki alueen asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi klinikallemme, Savander sanoo.

Felicitas Mehiläinen on toiminut Turussa vuodesta 1997. Klinikalla työskentelee erikoislääkäreitä, erikoissairaanhoitajia, laboratoriohenkilökuntaa sekä klinikkasihteeri. Felicitas Mehiläinen Turku tarjoaa myös psykologisia palveluita lapsettomuushoitoihin tuleville. Lisäksi klinikalla on tarjolla perinatologin vastaanotto sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiapalveluita.

Ajanvaraukset: Felicitas Mehiläinen Turku
Yhteydenotot: Yksikönjohtaja Miia Savander, Felicitas Mehiläinen p.+358 505851801, miia.savander@mehilainen.fi

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.