AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön
Uutiset

Äitiys ei ole itsestäänselvyys

Haluamme lämpimästi onnitella kaikkia äitejä, mutta myös muistaa kaikkia heitä, joiden haave lapsesta ei ole vielä täyttynyt.

”Kohtaan työssäni paljon lapsettomuudesta kärsiviä ihmisiä, joille äitienpäivä on raskasta aikaa. Sitä voi helposti ajatella, että lapsen saaminen on jotenkin itsestään selvää. Että se vain tapahtuu luonnostaan. Voin asiakkaitteni kokemuksesta sanoa, että se ei aina mene niin.

Oma haaveeni äitiydestä toteutui. Se hetki, kun näin lapseni ensimmäisen kerran, oli sanoinkuvaamaton. Olen kiitollinen saadessani tehdä töitä sen eteen, että mahdollisimman moni äidiksi haluava voisi onnistua.

Hyvää äitienpäivää!”

–Reetta,
lapsettomuushoitaja & kätilö

Lue myös

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.