AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Milloin lapsettomuustutkimuksiin?

Nyrkkisääntö on, että mitä aikaisemmin hakeutuu hoitoon, sen parempi. Nuorten naisten kannattaa tulla vastaanotolle vuoden raskaaksi yriittämisen jälkeen, mutta jos on ollut tulehduksellisia tauteja tai miehellä epäilyä siemennesteen muutoksesta, on hyvä tulla jo aikaisemmin. Yli 35-vuotiaiden kannattaa hakeutua Mehiläinen Felicitaksen vastaanotolle jo puolen vuoden yrityksen jälkeen. Felicitas Mehiläisen vastaanotolle voi toki tulla,

Nyrkkisääntö on, että mitä aikaisemmin hakeutuu hoitoon, sen parempi. Nuorten naisten kannattaa tulla vastaanotolle vuoden raskaaksi yriittämisen jälkeen, mutta jos on ollut tulehduksellisia tauteja tai miehellä epäilyä siemennesteen muutoksesta, on hyvä tulla jo aikaisemmin. Yli 35-vuotiaiden kannattaa hakeutua Mehiläinen Felicitaksen vastaanotolle jo puolen vuoden yrityksen jälkeen.

Felicitas Mehiläisen vastaanotolle voi toki tulla, oli minkä ikäinen tahansa. Vaikka lapsettomuushoitoon ei päädyttäisikään, tilanteen pohtiminen asiantuntijan kanssa voi olla tärkeää ja myös helpottavaa. Voimme yhdessä käydä läpi raskauden alkamisen realiteetit kuten kohdun ja munasarjojen tilanteen sekä perusterveyden, jotka ovat yksilöllisiä asioita.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle