Toistuvat epäonnistumiset lapsettomuushoidoissa ja uusi lupaava kohdun limakalvon reseptiivisyys-tutkimus 

Olemme ottaneet käyttöön uuden kohdun limakalvon vastaanottavaisuustutkimuksen, jonka avulla on saatu erittäin hyviä raskaus- ja synnytystuloksia Keski-Euroopassa. Tutkimuksen avulla nähdään, onko hedelmällisyyshäiriössä kyseessä alkioiden hylkimiseen vaikuttavat reaktiot tai se, että raskauden alkamiseen vaikuttavat mekanismit eivät aktivoidu normaalisti. Jos tutkimuksessa löytyy poikkeava tulosseuraava alkionsiirto suunnitellaan yksilöllisesti ottaen huomioon tutkimuksen tulokset. 

Keräämme Helsingin klinikalla potilasryhmää tutkimuksen validointia varten.  
Jos sinulla on ollut kolme tai useampia alkionsiirtoja ilman, että yksikään on päätynyt synnytykseen ja olet alle 42-vuotias, kannattaa tulla keskustelemaan lääkärin kanssa, voisiko uusi tutkimus auttaa sinua raskauden onnistumisessa. Keskenmenot (alle 11 raskausviikkoa) eivät ole este validointiryhmään pääsylle.  Jos olet synnyttänyt, et valitettavasti sovi validointiryhmään.  
Jos olet kiinnostunut osallistumaan validointiin, saat ensikäynnin puoleen hintaan ja jos sovit validointiryhmään, saat itse tutkimuksen alennettuun hintaan.
Lisätietoja ja ajanvaraus hoitajiltamme, 010 414 6650 (ei nettiajanvarausta). 
 
Tiina Hakala-Ala-Pietilä, vastaava lääkäri