Elämäntavat vaikuttavat hedelmällisyyteen. Hyvä ravitsemus on hyvä pohja niin raskaudesta haaveilevalle kuin lapsettomuushoitoja läpikäyvälle, jolloin ravitsemusterapia otetaan osaksi hoitoja.

Ravitsemusterapeutin ohjaus on aina yksilöllistä ja uudet ruokailutottumukset rakennetaan yhdessä asiakkaan hyvinvointia ja arkea tukeviksi.

Ravitsemusterapia on terveyden edistämistä ja sairauksien ehkäisyä ja hoitoa ravitsemuksen keinoin. Ravitsemusterapian tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja löytää asiakkaan elämäntilanteeseen sopivia yksilöllisiä ratkaisuja. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) rekisteröimän laillistetun ravitsemusterapeutin ohjaus perustuu tieteelliseen tutkimustietoon.

Milloin ravitsemusterapeutille?

Ravitsemusterapeutin vastaanotolle voivat tulla kaikki omasta ravitsemuksestaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneet asiakkaat. Ravitsemusterapeutin palveluita kannattaa hyödyntää erityisesti silloin, jos sinulla on:

· haasteita painon hallinnassa

· syömiskäyttäytymisen haasteita tai syömishäiriö

· vatsaongelmia esim. ärtyvän suolen oireyhtymä

· raskausdiabetes, poikkeava sokerirasituskoe

· rajoittunut, yksipuolinen ruokavalio, ruoka-aineallergioita tai – yliherkkyyksiä, erityisruokavalio

· haluat tarkistaa ruokavaliosi ennen raskautta tai sen aikana

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Ravitsemusterapeutin vastaanotolla käydään läpi asiakkaan tilannetta ja ruokavaliota sekä pohditaan yhdessä ruokavalion vahvuuksia, kehittämiskohteita ja konkreettisia muutostavoitteita. Vastaanottokäynti muokkaantuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Varaa aika Felicitas Mehiläisen ravitsemusterapeutille, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!