Felicitas Mehiläisen asiakkaana pääset rekisteröitymään palveluun hoitajan lähettämän linkin avulla. Palvelun kautta pääset lähettämään helposti ja turvallisesti lyhyitä viestejä Felicitas Mehiläisen hoitohenkilökunnalle juuri silloin kun sinulle sopii. Vastaamme viesteihin työpäivän aikana. Palvelun käyttö on Felicitas Mehiläisen asiakkaille maksuton. 

Kaiku Health -palvelussa voit lähettää viestejä ja vastaanottaa muistutuksia

Kaiku-palvelussa voit viestiä hoitohenkilökunnalle turvallisesti. Viestit on salattu SSL-yhteydellä. Viestit välittyvät automaattisesti omalle hoitajalle tai hoitajille sekä tärkeät viestit myös lääkärillesi. Kaiku-palvelussa myös liitetiedostojen lähettäminen on turvallista ja voit täyttää hoitoon liittyviä kyselylomakkeita sähköisesti. 

Tarvittaessa myös hoitosuunnitelmasi voidaan kirjata Kaikuun. Näet palvelussa esimerkiksi päivittäin otettavat lääkeannokset ja kuitata ne otetuiksi. Kaiku lähettää sähköposti-ilmoituksen, mikäli kyseiselle päivälle on hoitosuunnitelmaan kuuluvia toimia. Tärkeimpien lääkkeiden ottamisesta palvelu muistuttaa myös tekstiviestillä.