HIV- ja hepatiittipositiivisten hedelmöityshoidot

Hoidamme Felicitas Mehiläisellä kaikkia HIV- ja hepatiittipositiivisia henkilöitä, jotka tarvitsevat hedelmöityshoitoja ja joiden hoidon edellytykset täyttyvät. Tämä tarkoittaa, että hedelmöityshoitoihin hakeutuvan tai tämän puolison HIV- tai hepatiitti-infektio on hallinnassa lääkityksellä. Myös B- ja C-hepatiitin kantajien virusmäärät pyritään saamaan mataliksi ennen hedelmöityshoitoja. Ennen hoitoja selvitetään, ettei terveydentilassa ole estettä raskaudelle ja synnytykselle. Tarvittaessa Felicitas Mehiläisen lapsettomuuslääkäri kirjoittaa lähetteen infektiolääkärin tai sisätautilääkärin konsultaatioon.

HIV- ja hepaattiittipositiivisten hedelmöityshoidot tehdään Felicitas Mehiläisen Helsingin lapsettomuusklinikalla ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan hoitoon liittyvät ultraäänitutkimukset voidaan tehdä myös muissa Felicitas Mehiläisen toimipisteissä. 

Ota yhteyttä lähimpään Felicitas Mehiläiseen.

Ajanvaraus Helsinki*

Ajanvaraus Turku*

Ajanvaraus Lappeenranta*

Ajanvaraus Oulu*

*Soitto 010-alkuiseen yritysnumeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 e/puhelu + 0,1669 e/min. Varatun ajan voi peruuttaa soittamalla perushintaiseen palvelunumeroon 020 33 4400. Puhelu maksaa 0,084 e/min

Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Jätä yhteydenottopyyntö