Kuuntele: Podcastin vieraana IVF-biologi Elli Nyman

Hedelmöityshoito Felicitas Mehiläisellä

Noin joka kuudes hedelmällisessä iässä oleva pari kohtaa tahatonta lapsettomuutta. Hedelmöityshoidot auttavat erinomaisin tuloksin, ja jopa 80 prosenttia hedelmöityshoitoihin tulevista saa toivomansa lapsen.

Hedelmöityshoidot kehittyvät jatkuvasti, ja Felicitas Mehiläisellä on käytössä korkeatasoiset ja alan uusimpien vaatimusten mukaiset lapsettomuuden tutkimus ja hedelmöityshoitomenetelmät.

Varaa maksuton aika lapsettomuushoitajalle

Alkuun hedelmöityshoidoissa

Hedelmöityshoitojen aloittamista edeltää aina huolellinen alkutilanteen kartoitus, joka tehdään molemmille osapuolille, mikäli hoitoihin hakeudutaan puolison kanssa. Hoitomuodon valinta riippuu sekä lapsettomuuden syistä että hedelmöityshoidossa olevan parin omasta tilanteesta. Tutkimusten jälkeen pariskunnalle tehdään yksilöllinen hedelmöityshoitosuunnitelma.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Lisätietoa:
Naisesta johtuva lapsettomuus ja naisen hedelmällisyys
Miehestä johtuva lapsettomuus ja miehen hedelmällisyys

Felicitas Mehiläisen biologi Elli Nyman Kierron verran toivoa -podcastin vieraana

Kierron verran toivoa -podcast käsittelee tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä asioita, elämänvaiheita, syitä ja tunteita vertaistarinoiden ja asiantuntijakeskustelujen kautta.

Felicitas Mehiläisen Oulun klinikalla työskentelevä IVF-biologi Elli Nyman kertoo mielenkiintoisesta työstään Kierron verran toivoa-podcastin jaksossa. Millainen on biologin normaali työpäivä? Mikä on työssä parasta ja mikä haastavinta?

Lisäksi jaksossa keskustellaan erilaisista lapsettomuushoidoista ja niiden kulusta biologin näkökulmasta. Saamme vastauksia myös kiinnostaviin kysymyksiin liittyen mm. alkioiden pakastukseen, sulatukseen ja luokitteluun sekä moniin muihin aiheisiin!

Kuuntele jakso: Vieraana IVF-biologi Elli Nyman

Lue asiakaskokemuksia lapsettomuushoitoihin liittyen:
Sarin ja Mikon tie vanhemmiksi luovutettujen sukusolujen avulla
Essi ja Sara saivat lapsensa lahjoitettujen siittiösolujen avulla
Itsellinen äiti, Taija: ”Onnellisuus on saanut ihan uudet mittasuhteet”

Lue lisäksi:
Lapsettomuuslääkärin kirje 40-vuotiaana äidiksi haluavalle
Gynekologin kirje hedelmällisyyttään pohtivalle

Tutustu myös #henkilökohtuisesti-kampanjaan

#Henkilökohtuisesti-kampanjan tarkoituksena on herätellä yleistä keskustelua ja tarjota vertaistukea mm. lapsettomuuteen, sukusolujen luovutukseen liittyen. Lisäksi #Henkilökohtuisesti-kampanjassa asiantuntijamme ja asiakkaamme kertovat omakohtaisia kokemuksia lapsettomuuteen, sukusolujen luovutukseen, raskauteen, äitiyteen ja niihin liittyviin palveluihin liittyen.