”Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Jo opiskeluaikana aloin tehdä tutkimusta miehen lapsettomuuden geneettisistä syistä ja väittelin tohtoriksi geneettisestä andrologiasta eli miehen sukupuolielinten rakennetta, toimintaa ja sairauksia käsittelevästä tieteenalasta.

Lapsettomuusasiat alkoivat kiinnostaa laajemminkin. Gynekologiksi valmistumiseni jälkeen vuonna 2007 toimin lapsettomuuslääkärinä Helsingin Väestöliitossa. Sittemmin urani on jatkunut Turun AVA-klinikassa/Fertinovassa, Väestöliiton lapsettomuusklinikassa, sekä Mehiläisen Felicitaksessa.

Hedelmöityshoidoissa miehen rooli on merkittävä, joten olen halunnut syventää osaamistani ja olen suorittamassa andrologian erityispätevyyttä. Osana tätä kouluttautumista toimin vuosien 2017-2018 aikana TYKS:n urologian klinikassa.

Nyt urani jatkuu Helsingin Felicitaksessa, Suomen isoimmassa yksityisessä lapsettomuusklinikassa. Ison klinikan henki inspiroi ja antaa hyvät edellytykset lapsettomuuspotilaiden parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Felicitaksen lisäksi jatkan yleisgynekologista vastaanottoa Turussa ja Raisiossa. Tutkin ja hoidan mielelläni sekä pariskuntia että itsellisiä naisia raskaustoiveeseen sekä muihin gynekologisiin asioihin liittyen.

Tervetuloa vastaanotolleni!”