Vuodesta 1990 lähtien asiantuntijamme ovat auttaneet maailmaan jo yli 17 500 lasta – pienen kaupungin asukasluvun verran. Keskitymme erityisesti kokonaisvaltaiseen hoitoon, hoitojen kehittämiseen sekä uusiin menetelmiin. Kaiken takana on halu auttaa vastaanotolle tulevaa ihmistä.

Kun professori Aarne I. Koskimies ja lääketieteen tohtori, erikoislääkäri Henri Kurunmäki perustivat Felicitaksen vuonna 1990, he tiesivät olevansa isojen asioiden äärellä. Vuonna 1984 Koskimies oli auttanut maailmaan Suomen ensimmäisen koeputkilapsen, Antti Eemelin. Siitä lähtien lapsettomuushoitojen kehitys on ollut huimaa.

Panostamalla kehittämistyöhön pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme kehittyneimmät tutkimus- ja hoitomenetelmät. Olemme kunnianhimoisia siinä, että meillä jokainen asiakas saa parhaat mahdollisuudet onnistuneeseen lopputulokseen.

Kun työ kantaa hedelmää, on palkintokin hyvin konkreettinen. ”Ihanat vauvakuvat ovat paras palaute, mitä tiimi voi saada. Ilo onnistuneesta hoidosta tuntuu joka kerta ainutlaatuiselta”, kertoo Felicitaksessa lähes alusta saakka työskennellyt naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Merja Tuomi-Nikula.

Lue lisää Felicitas Mehiläisen 30-vuotisesta matkasta ja tulevaisuuden näkymistä