Hinnasto
Felicitas, Pääkaupunkiseutu

Price list
Felicitas, Pääkaupunkiseutu

Prislista
Felicitas, Pääkaupunkiseutu

Klinikallamme on käytössä Kelan suorakorvausmenettely. Kelan korvauksen piiriin kuuluvana maksat vain omavastuuosuuden, kun tutkimukselle tai hoidolle on lääketieteellinen syy. Ota Kela-kortti mukaan!

Meillä voi maksaa pankki- ja luottokortilla tai Svea-erämaksulla. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää.

Klinikalla on käytössä automaatiolaskutus. Avoimista tapahtumista tulostuu muutaman päivän kuluttua automaattisesti lasku kotiosoitteeseen. Halutessasi voit kysyä tästä lisää kassalla.

Lapsettomuustutkimukset -ja hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen tarpeen mukaan. Siksi tutkimusten ja hoitojen yhdistelmä ja sisältö sekä siten myös kokonaishinta riippuu kunkin asiakkaan tilanteesta ja käytetyistä palveluista. Hinnastossa olevat hinnat ovat yksikköhintoja ja kokonaishinta koostuu käytettyjen palveluiden kokonaisuudesta. Osa palveluista on aikaperusteisia, joiden osalta hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Pyydämme huomioimaan myös, että hoitojen yhteydessä voi olla tarpeen käyttää myös muita Mehiläisen palveluita, joista peritään niitä koskien erillisten hinnastojen mukainen maksu.
Tarkistamme luottotiedot maksukyvyn varmistamiseksi.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Soita ja kysy lisää:

Felicitas Mehiläisen omat asiantuntijat vastaavat palveluihin, ajanvaraukseen ja hintoihin liittyviin kysymyksiin klinikoiden aukioloaikoina.

Felicitaksen aukioloaikojen ulkopuolella voit myös soittaa Mehiläisen yleiseen ajanvarausnumeroon 010 414 00 (avoinna joka päivä 6-22).

Ensikäynnit

Hinta €
Omavastuu €
Ensikäynti erikoislääkärin vastaanotto
Hinta €: 263,30
Omavastuu €: 222,30

Hintaan sisältyy tunnin käynti erikoislääkärillä. Käynnillä kartoitetaan tilanne, tehdään tutkimus – ja hoitosuunnitelma. Hinta sisältää ultraäänitutkimuksen. Jos haluat aloittaa lapsettomuustutkimukset tai hedelmöityshoidot, varaa tämä aika. Mikäli teille on tehty lapsettomuustutkimuksia aiemmin, näistä on hyvä olla paperit mukana. Suosittelemme, että saavut(te) paikalle noin 15 minuuttia ennen käyntiä. Lue lisää ensikäynnistä Felicitas Mehiläisessä.

Varaa aika

Hedelmällisyysneuvola, erikoislääkärin vastaanotto
Hinta €: 141,20-263,30
Omavastuu €: 114,20-222,30

Mikäli haluatte haluat(te) kartoittaa hedelmällisyyttänne, valitse tämä aika. Hintaan sisältyy tunnin käynti erikoislääkärillä. Tarvittaessa käynnillä tehdään ultraäänitutkimus (hinta 122,10 e). Halutessasi lisätietoa myös uusista mahdollisuuksista hedelmällisyyden säilyttämisessä. Lue lisää hedelmällisyysneuvolasta ja munasolujen ennakoivasta pakastuksesta. Käynti korvaa gynekologin vuosikontrollin.

Varaa aika

Keskenmenoneuvola, erikoislääkärin vastaanotto
Hinta €: 263,30
Omavastuu €: 222,30

Mikäli olet kokenut keskenmenon ja haluat jälkiseurantaa tai keskenmenon syiden jatkoselvityksiä, valitse tämä aika. Tämä aika on tunnin mittainen erikoislääkärin vastaanotto ja siihen sisältyy ultraäänitutkimus. Lue lisää keskenmenoneuvolasta.

Varaa aika

Lapsettomuushoitajan vastaanotto
Hinta €: Maksuton
Omavastuu €: Maksuton

Tämä käynti on 30 minuutin vastaanotto lapsettomuushoitajalla. Mikäli haluat lisää tietoa lisääntymisterveydestä ja hedelmällisyydestä, tutkimuksista tai hoidoista, varaa tämä aika.

Varaa aika

Yleisimmät lapsettomuustutkimukset

Hinta €
Omavastuu €
Laaja siemennesteanalyysi
Hinta €: 90,70
Omavastuu €: 75,70

Laajassa siemennesteanalyysissä määritetään siittiöiden lukumäärä, liikkuvuus, muoto sekä muut ominaisuudet joiden perusteella voidaan arvioida hedelmällisyyttä. Pääsääntöisesti siemennestenäyte annetaan klinikalla näytteenottohuoneessa. Joissain tilanteissa näyte voidaan ottaa myös kotona. Saat tätä varten ohjeet ja näytteenottopurkin klinikalta. Näyte tulee toimittaa tutkittavaksi viimeistään tunnin kuluessa näytteenannosta. Matkan aikana näyte on suojattava hyvin sekä kylmyydeltä, että kuumuudelta.

Siemennesteanalyysiin tultaessa edellisestä siemensyöksystä tulee olla kulunut kahdesta viiteen päivää. Siemennesteen vastaanottamisen yhteydessä laboratorio varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden, eli otathan mukaan henkilöllisyystodistuksesi. Lähetettä ei tarvita.

Varaa aika soittamalla 010 414 6663 tai 010 414 6650 

MiOXSYS-testi + siemennesteanalyysi
Hinta €: 161,70
Omavastuu €: 146,70

MiOXSYS on uusi menetelmä siemennesteen oksidatiivisen stressin tutkimiseksi ja antioksidanttihoidon suuntaamiseksi miehille, jotka siitä voisivat hyötyä.

Pelkän MiOXSYS-testin hinta 100,90 e.

Munanjohtimien aukiolotutkimus eli HSSG
Hinta €: 254,92
Omavastuu €: 228,92

Hintaan sisältyy munanjohtimien aukiolotutkimus. Tutkimus tehdään kuukautiskierron 7.-11. päivänä. Munanjohtimien aukiolo tutkitaan ultraäänen avulla ruiskuttamalla keittosuola-ilmaseosta kohdunkaulakanavan kautta kohtuonteloon ja munanjohtimiin. Jos munanjohtimet ovat avoimet, niissä voidaan nähdä nesteen virtaus. Toimenpide kestää noin 5–15 minuuttia. Tutkimuksen tuloksen saa heti ja sen merkityksestä keskustellaan toimenpiteen jälkeen.

Infektiokokeet
Hinta €: 183,80
Omavastuu €: 168,80

Hintaan sisältyy hepatiitti B:n, hepatiitti C:n ja HIV:n tutkiminen verinäytteestä.

AMH-mittaus
Hinta €: 98,70
Omavastuu €: 88,70

AMH-mittaus kertoo munasarjojen toiminnallisesta kunnosta ja sen avulla selvitetään munasarjojen toiminnallista reserviä. Tutkimus mittaa anti-mullerian -nimisen hormonin tasoa naisen veressä ja kertoo, kuinka paljon naisen munasarjoissa on pieniä, varhaisia munarakkuloita.

Fertiliteettipaketti
Hinta €: 321,00
Omavastuu €: 298,00

Saat tutkimuksista ja hinnoista lisätietoa soittamalla klinikalle numeroon 010 414 6650.

Muut tutkimukset

Hinta €
Omavastuu €
Siittiöiden DNA-fragmentaatiotesti
Hinta €: 310,60
Omavastuu €: -
Kudosnäyte kiveksistä (Kivesbiopsia)
Hinta €: 552,79
Omavastuu €: 473,79

Siittiöiden etsiminen kiveksistä otettavasta koepalasta. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa.

Kohtutähystys (hysteroskopia)
Hinta €: 591,76
Omavastuu €: 546,76
Kohtuontelon tähystys, jossa etsitään polyyppeja, myoomia, rakennepoikkavuuksia tai kiinnikkeitä. Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai anestesiassa.
Myoman tai polyypin poisto kohtutähystyksen yhteydessä
Hinta €: 1676,80
Omavastuu €: 1499,90

Hysteroskopian (kohtutähystyksen) yhteydessä voidaan kohtuontelosta ottaa näytteitä, poistaa polyyppeja tai myoomia tai tehdä kohtuontelon kaavinta. Otetut näytteet lähetetään tutkittavaksi patologille (tutkimus sisältyy hintaan). Toimenpide tehdään yleensä anestesiassa (ei sisälly hintaan).

Anestesia
Hinta €: 251,19-362,25
Omavastuu €: 195,69-293,25

Joskus toimenpiteiden (esim. munasolujen keräys, hysteroskopia) yhteydessä käytetään asiakkaan toiveesta tai lääkärin suosituksesta nukutusta.

Endometriumin reseptiivisyystesti
Hinta €: 847,60-900,80
Omavastuu €: -

Ei sisällä kuljetuskustannuksia. Kuljetusmaksu 104,90.

Hedelmöityshoidot

Hinta €
Omavastuu €
Inseminaatio (IUI), sisältää miehen osuuden
Hinta €: 385,95
Omavastuu €: 346,95

Hinta sisältää inseminaation, sen yhteydessä tehtävän ultraäänitutkimuksen sekä sperman käsittelyn inseminaatiota varten.

Koeputkihedelmöitys (IVF) hoito
Hinta €: 3117,01
Omavastuu €: 2719,51

Hinta sisältää kaksi seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen, alkion viljelyn (2–3 vrk), alkioliiman käytön sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue lisää koeputkihedelmöityksestä.

Mikrohedelmöityshoito (ICSI)
Hinta €: 3961,88-4413,96
Omavastuu €: 3464,38-3916,46

Hinta sisältää kaksi seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen, mikrohedelmöityksen ( hinta vaihtelee hedelmöitettävien solujen määrän mukaan),  alkion viljelyn (2-3 vrk), alkioliiman käytön sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue tarkemmin mikrohedelmöityshoidosta.

Alkioiden pakastus
Hinta €: alk. 525,16
Omavastuu €: -

Hinta muodostuu pakastettavien alkioiden määrästä.

Pakastetun alkion sulatus ja siirto
Hinta €: 995,05-1113,45
Omavastuu €: 887,05-1005,45

Hinta sisältää pakastetun alkion sulatuksen ja alkion siirron kohtuun.

PGS-kromosomiseulonta
Hinta €: 3176,83
Omavastuu €: -

Sisältää 1–8 alkion kromosomitutkimuksen, alkioiden biopsiamaksun sekä kuljetusmaksun.

PGD eli alkiodiagnostiikka
Hinta €: Kysy lisää klinikalta
Omavastuu €: Kysy lisää klinikalta

Saat tutkimuksesta ja hinnoista lisätietoa soittamalla klinikalle numeroon 010 414 6650.

Alkioiden pitkä viljely
Hinta €: 527,75
Omavastuu €: 475,75

Hintaan sisältyy alkioiden jatkoviljely viidenteen tai kuudenteen päivään saakka.

Alkion kuoren avaus
Hinta €: 473,82
Omavastuu €: -
Embryoskooppi-viljely
Hinta €: 421,14
Omavastuu €: -

Embryoskooppi parantaa alkioiden viljelyolosuhteita. Alkioiden jakautumisrytmi ja morfologiset piirteet nähdään kaikissa kehitysvaiheissa tarkasti ja tämän ansiosta voidaan parantaa juuri oikean ja elinkykyisimmän alkion valintaa siirtoon

Siemennesteen pakastus
Hinta €: 258,00
Omavastuu €: -
Luovutetut siittiöt
Hinta €: alk. 590,00
Omavastuu €: -

Luovutetut siittiöt klinikan omasta spermapankista yhtä hoitokertaa varten: hinta koostuu varaus-ja käsittelymaksusta (200 euroa) ja  luovutussiittiöistä (390 euroa), kokonaishinta 590 euroa.

Ulkomaalaisten spermapankkien luovutussiittiöt: Luovutettujen siittiöt varaus-ja käsittelymaksu ensimmäistä hoitokertaa varten 750 euroa. Luovutussiittiöiden hinta 390 euroa (kokonaishinta 1150 euroa). Lisähoitokerrat samasta tilauserästä, kokonaishinta 590 euroa. Kuljetusmaksu 120-360 euroa.

Käyttömaksun lisäksi veloitetaan maksu siittiöiden valmistamisesta hedelmöitykseen.
Kysy tarkempaa tietoa klinikalta!

Siittiöiden säilytysmaksu
Hinta €: 141,00
Omavastuu €: -

Siittiöiden säilytysmaksu/vuosi, sisältää kaikki pakastetut erät.

Luovutetut munasolut
Hinta €: Kysy lisää klinikalta
Omavastuu €: Kysy lisää klinikalta

Saat lisätietoa hinnoista soittamalla klinikalle numeroon 010 414 6650.

Luovutettu alkio
Hinta €: 1012,75
Omavastuu €: -
Alkioiden säilytysmaksu 1 vuosi
Hinta €: 141,00
Omavastuu €: -

Muut palvelut

Hinta €
Omavastuu €
Ennakoiva munasolupakastushoito
Hinta €: alk. 3170,80
Omavastuu €: -

Hintaan sisältyy hoidon suunnittelu, kaksi ultraäänitutkimusta, munasolupunktio ja munasolujen pakastaminen (1–5 munasolua) ja munasolujen yhden vuoden säilytys.

Munasolupakastuksen hinta riippuu pakastettavien munasolujen määrästä.

Munasolujen säilytysmaksu / vuosi
Hinta €: 181,20
Omavastuu €: -

Sisältää kaikkien pakastettujen munasoluerien säilytyksen.

Perinöllisyysneuvonta
Hinta €: 170,00
Omavastuu €: 143,50

Perinnöllisyyslääkäriä kannattaa konsultoida, jos raskauteen tai sikiön kehitykseen liittyvät kysymykset huolestuttavat, lapsen kehitys- tai rakennepoikkeavuus huolestuttaa tai haluat arvioida omaa tai lapsesi riskiä sairastua tiettyyn suvussa esiintyvään sairauteen.

Raskauden seuranta, erikoislääkärit

Hinta €
Omavastuu €
Erikoislääkärin vastaanottokäynti ja alkuraskauden uä-tutkimus
Hinta €: 254,40
Omavastuu €: 223,90

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Alkuraskauden ultraäänitutkimus voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on noin 7. Tässä tutkimuksessa voidaan nähdä, että raskaus on oikeassa paikassa sekä sikiöden lukumäärä ja sikiön sydämen syke.

Erikoislääkärin vastaanottokäynti ja niskapoimu-ultaraäänitutkimus
Hinta €: 299,00
Omavastuu €: 264,50

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto  sekä ultraäänitutkimus. Niskapoimu-ultraääni tehdään raskausviikoilla 10–13. Siinä voidaan tarkastella sikiön rakenteita, sydämen sykettä sekä erityisesti mitata sikiön niskapoimua. Tähän tutkimukseen voidaan liittää seerumiseula tai nipt-testi (verikoe äidistä).

Erikoislääkärin vastaanottokäynti ja rakenneultraäänitutkimus
Hinta €: 299,00
Omavastuu €: 260,00

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Rakenneulraäänitutkimus tehdään raskausviikoilla 18-21. Tässä tutkimuksessa voidaan tutkia tarkasti sikiön rakenteita – aivoja, sydäntä, sisäelimiä, raajoja sekä kokoa. Lisäksi tarkastellaan istukan paikkaa, lapsiveden määrää sekä kohdunsuun tilannetta. Vanhempien halutessa voidaan selvittää myös sukupuoli ( sikiön asento voi häiritä näkemistä ).

Erikoislääkärin vastaanotto ja 4-D ultraäänitutkimus
Hinta €: 315,00
Omavastuu €: 282,50

Hintaan sisältyy perinatologin vastaanotto (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) sekä ultraäänitutkimus. Raskaudenseuranta uä voidaan tehdä missä vain raskauden vaiheessa, kun raskausviikot ovat yli 21 viikkoa. Tässä voidaan tarkastella sikiön vointia, kokoa ja sukupuolta, lapsiveden määrää, istukan tilannetta ja sijaintia sekä kohdunsuun tilannetta.
Tähän tutkimukseen voidaan liittää myös 4D-ultraäänitutkimus. Siitä näkee reaaliajassa liikkuvaa kolmiuloitteista ultraäänikuvaa sikiöstä. Paras aika nähdä 4D-kuvaa on raskausviikot 24-26. Tämä tutkimus korvaa myös keskiraskauden lääkärintarkastuksen. Tämän voi myös halutessaan tallentaa dvd-levylle/muistitikulle.

NIPT-testi, suppea
Hinta €: 809,60
Omavastuu €: -

Nipt-tutkimus on äidin verestä määritettävä sikiön kromosomitutkimus. Tämä voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on minimissään 10. Tämä poissulkee yleisimmät kromosomipoikkeavuudet. Myös sikiön sukupuolen voi selvittää kromosomeista. Vastauksen saaminen kestää viikosta kahteen viikkoa. Nipt-testi antaa 99 % luotettavan vastauksen. Ennen verikoetta lääkärin vastaanottokäynnillä saa tarkemman infon tutkimuksesta, tehdään tutkimussuostumus ja lähete tutkimukseen sekä ultraäänitutkimus.

Äitiysneuvola

Hinta €
Omavastuu €
Ensikäynti neuvolassa kätilön vastaanotolla
Hinta €: 99,15
Omavastuu €: 91,15

Tunnin mittaiselle ensikäynnille neuvolaamme tullaan noin raskausviikolla 10–13. Tällöin käydään yhdessä oman kätilön kanssa läpi raskauden seurantaan liittyviä asioita ja neuvolan toimintaa, kartoitetaan terveyshistoriaanne sekä otetaan tarvittavat laboratorionäytteet.
Ensikäynnillä myös mittamme verenpaineen ja painon sekä tarkastamme virtsanäytteen. Myös sikiön sydänäänet voidaan kuunnella raskausviikosta 12 lähtien.

Neuvolassa otettavat laboratoriotutkimukset
Hinta €: 242,20
Omavastuu €: 227,20

Ensimmäisen neuvolakäynnin yhteydessä otetaan neuvolanäytteet. Niihin kuuluvat veriryhmän ja punasoluvasta-aineiden määritys, HIV, B-hepatiitti, kardiolipiini, hemoglobiini sekä virtsan bakteeriviljely. Ohjeet näytteiden ottamisesta antaa kätilösi ensikäynnin yhteydessä.

Jatkokäynti neuvolassa
Hinta €: 49,06
Omavastuu €: 45,06

Oman kätilön kanssa suunnitellaan jatkokäynnit neuvolassa. Suositus on, että raskausviikolla 28 saakka käydään neljän viikon välein, sen jälkeen neuvolassa käydään kahden viikon välein raskausviikolle 36 saakka. Viimeisen raskauskuukauden aikana neuvolassa käydään kerran viikossa. Jos et ole synnyttänyt laskettuun aikaan mennessä, neuvolassa suositellaan käytävän kaksi kertaa viikossa. Tarvittaessa voi tulla ylimääräiselle käynnille, jos on huolta omasta tai sikiön voinnista.

Synnytysvalmennus
Hinta €: 46,68
Omavastuu €: 38,68

Synnytysvalmennuksen suunnittelemme yksilöllisesti yhdessä perheen kanssa. Se aloitetaan yleensä raskausviikolla 28-30 ja pidämme sitä noin kolme kertaa.
Valmennuksessa käymme läpi synnytyksen käynnistymistä ja sairaalaan lähtöä, kivunlievitystä, alatie-, sectio- ja imukuppisynnytystä, imetystä sekä vauvan ensihetkiä ja hoitoa – perheen toiveet huomioiden.

Sikiön sydänäänimonitorointi (KTG)
Hinta €: 46,99
Omavastuu €: 38,99

Ktg-laiteella (kardiotokografi) voidaan seurata tarkasti sikiön sydänäänikäyrää sekä mitata supistuksia. Tämä antaa tärkeää tietoa kätilölle ja perheelle sikiön voinnista loppuraskaudessa.

Gynekologiset vastaanottokäynnit ja tutkimukset

Hinta €
Omavastuu €
Erikoislääkärin vastaanottokäynti
Hinta €: 116,13
Omavastuu €: 99,63
Kohdun ja munasarjojen uä-tutkimus
Hinta €: 126,37
Omavastuu €: 112,37
Kohdunsuun irtosolututkimus (papa)
Hinta €: 68,20
Omavastuu €: 63,20

Terapeutin vastaanotto

Hinta €
Omavastuu €
Pari-ja seksuaaliterapeutti - yksilöaika
Hinta €: 89,94
Omavastuu €: -
Pari-ja seksuaaliterapeutti - pariaika
Hinta €: 138,07
Omavastuu €: -
Pari-ja seksuaaliterapeutti -pariaika, sukusoluneuvonta
Hinta €: 189,51
Omavastuu €: -
Yksilöaika, Donor
Hinta €: 97,90
Omavastuu €: -

Muut maksut

Hinta €
Omavastuu €
Puhelimitse tehty vastaanottokäynti, reseptit tai hoito-ohjeet
Hinta €: 32-103,50
Omavastuu €: -
Lääkärin lausunto
Hinta €: 108,57
Omavastuu €: 93,57
Peruuttamaton käynti
Hinta €: 66,90
Omavastuu €: -

Varattuihin aikoihin tulee tehdä muutokset (ajan peruuttamiset, ajan muuttamiset) vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Poliklinikkamaksu
Hinta €: 23,60
Omavastuu €: -
Laskutuslisä
Hinta €: 5,00
Omavastuu €: -
Tarkastamme luottotiedot maksukyvyn varmistamiseksi.
Hinta €:
Omavastuu €: