AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Hinnasto, muu Suomi

Eri potilaille tehtävien tutkimusten ja toimenpiteiden sisältö ja hinta saattaa vaihdella huomattavankin paljon. Huomioithan siis, että hinnastomme on viitteellinen.

Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen tarpeen mukaan. Siksi tutkimusten ja hoitojen yhdistelmä ja sisältö sekä siten myös kokonaishinta riippuu kunkin asiakkaan tilanteesta ja käytetyistä palveluista. Hinnastossa olevat hinnat ovat yksikköhintoja ja kokonaishinta koostuu käytettyjen palveluiden kokonaisuudesta. Osa palveluista on aikaperusteisia, joiden osalta hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Pyydämme huomioimaan myös, että hoitojen yhteydessä voi olla tarpeen käyttää myös muita Mehiläisen palveluita, joista peritään niitä koskien erillisten hinnastojen mukainen maksu.

Meillä voi maksaa pankki- ja luottokortilla tai Svea-erämaksulla. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää. Klinikalla on käytössä automaatiolaskutus. Avoimista tapahtumista tulostuu muutaman päivän kuluttua automaattisesti lasku kotiosoitteeseen. Halutessasi voit kysyä tästä lisää kassalla.

Kela-korvausten käytänteet muuttuvat 1.1.2023

Kela korvaa osan lääkärikäyntimaksusta. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla. Suorakorvauksen saaminen edellyttää, että näytät vastaanotolla Kela-korttisi.
Muutokset Kela-korvauksiin 1.1.2023 (Kela)

Tarkistamme luottotiedot maksukyvyn varmistamiseksi.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ensikäynnit
Hinta €
Omavastuu €

Jos haluat(te) käynnistää lapsettomuustutkimukset / hedelmöityshoidot, varatkaa tämä aika. Hintaan sisältyy tunnin käynti erikoislääkärillä sekä ultraäänitutkimus. Käynnillä kartoitetaan tilanne, tehdään tutkimus – ja/tai hoitosuunnitelma. Mikäli teille on tehty lapsettomuustutkimuksia aiemmin, näistä on hyvä olla paperit mukana. Suosittelemme, että saavut(te) paikalle noin 15 minuuttia ennen käyntiä.

Lue lisää ensikäynnistä Felicitas Mehiläisessä.

Varaa aika lapsettomuuslääkärille

Mikäli haluat(te) kartoittaa hedelmällisyyttänne, valitse tämä aika. Hintaan sisältyy tunnin käynti erikoislääkärillä. Tarvittaessa käynnillä tehdään ultraäänitutkimus (hinta 126,90 €). Halutessasi lisätietoa myös uusista mahdollisuuksista hedelmällisyyden säilyttämisessä. Lue lisää hedelmällisyysneuvolasta ja munasolujen ennakoivasta pakastuksesta. Käynti korvaa gynekologin vuosikontrollin.

Varaa aika

Mikäli olet kokenut keskenmenon ja haluat jälkiseurantaa tai keskenmenon syiden jatkoselvityksiä, valitse tämä aika. Tämä aika on tunnin mittainen erikoislääkärin vastaanotto ja siihen sisältyy ultraäänitutkimus.

Lue lisää keskenmenoneuvolasta.

Varaa aika

Tämä käynti on 30 minuutin vastaanotto lapsettomuushoitajalla. Mikäli haluat lisää tietoa lisääntymisterveydestäsi, varaa tämä aika. Lue lisää ensikäynnistä lapsettomuushoitajan vastaanotolla.

Varaa aika

Lapsettomuustutkimukset
Hinta €
Omavastuu €

Laajassa siemennesteanalyysissä määritetään siittiöiden lukumäärä, liikkuvuus, muoto sekä muut ominaisuudet joiden perusteella voidaan arvioida hedelmällisyyttä.  Pääsääntöisesti siemennestenäyte annetaan klinikalla näytteenantohuoneessa. Joissain tilanteissa näyte voidaan ottaa myös kotona. Saat tätä varten ohjeet ja näytteenottopurkin klinikalta. Näyte tulee toimittaa tutkittavaksi viimeistään tunnin kuluessa näytteenannosta. Matkan aikana näyte on suojattava hyvin sekä kylmyydeltä, että kuumuudelta.

Siemennesteanalyysiin tultaessa edellisestä siemensyöksystä tulee olla kulunut yhdestä kolmeen päivää.
Siemennesteen vastaanottamisen yhteydessä laboratorio varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden eli otathan mukaan henkilöllisyystodistuksesi. Lähetettä ei tarvita.

Varaa aika verkkoajanvarauksesta

Voit myös varata ajan soittamalla klinikallemme:

Lappeenranta: 010 414 6832
Oulu: 010 414 6550
Turku: 010 414 6580

MiOXSYS on uusi menetelmä siemennesteen oksidatiivisen stressin tutkimiseksi ja antioksidanttihoidon suuntaamiseksi potilaille, jotka siitä voisivat hyötyä.

Pelkän MiOXSYS-testin hinta 104,80 €.

Hintaan sisältyy munanjohdinten aukiolotutkimus. Tutkimus tehdään kuukautiskierron 7.-11. päivänä. Munanjohtimien aukiolo tutkitaan ultraäänen avulla ruiskuttamalla keittosuola-ilmaseosta kohdunkaulakanavan kautta kohtuonteloon ja munanjohtimiin. Jos munanjohtimet ovat avoimet, niissä voidaan nähdä nesteen virtaus.

Toimenpide kestää noin 5–15 minuuttia. Tutkimuksen tuloksen saa heti ja sen merkityksestä keskustellaan toimenpiteen jälkeen.

Hintaan sisältyy hepatiitti B:n, hepatiitti C:n ja HIV:n tutkiminen verinäytteestä.

AMH-mittaus kertoo munasarjojen toiminnallisesta kunnosta ja sen avulla selvitetään munasarjojen toiminnallista reserviä. Tutkimus mittaa anti-mullerian -nimisen hormonin tasoa naisen veressä ja kertoo, kuinka paljon naisen munasarjoissa on pieniä, varhaisia munarakkuloita.

Muut tutkimukset
Hinta €
Omavastuu €

Siittiöiden etsiminen kiveksistä otettavasta koepalasta. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa.

Lisäksi kuljetusmaksu alk. 120,20 €.

POC-tutkimus on keskenmenon syyn selvittämiseksi tehtävä tutkimus, hinta sisältää kuljetuksen.

Hedelmöityshoidot
Hinta €
Omavastuu €

Hinta sisältää inseminaation, sen yhteydessä tehtävän ultraäänitutkimuksen sekä sperman käsittelyn inseminaatiota varten. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Hinta sisältää 2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, laboratoriotyöt (sis. munasolujen keräyksen ja hedelmöittämisen puolison spermalla, alkion viljelyn (2–3 vrk), alkioliiman käytön) sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue lisää koeputkihedelmöityksestä.

Hinta sisältää 2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen, laboratoriotyöt (sis. munasolujen keräyksen ja mikrohedelmöityksen puolison spermalla (1–4 solua/yli 16 solua), alkion viljelyn (2–3 vrk), alkioliiman käytön) sekä alkion siirron kohtuun. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue tarkemmin mikrohedelmöityshoidosta.

Hintaan sisältyy alkioiden jatkoviljely viidenteen tai kuudenteen päivään saakka.

Hinta vaihtelee pakastettavien alkioiden määrän mukaan.

Hinta sisältää pakastetun alkion sulatuksen ja siirron. Mahdolliset jatkoviljelyt laskutetaan erikseen.

Hintaan sisältyy perusanalyysi, siemennesteen pakastaminen.

Luovutetut siittiöt klinikan omasta spermapankista yhtä hoitokertaa varten: hinta koostuu varaus-ja käsittelymaksusta (210 euroa) ja  luovutussiittiöistä (498,80 €), kokonaishinta 708,80€.

Ulkomaalaisten spermapankkien luovutussiittiöt: Luovutettujen siittiöt varaus-ja käsittelymaksu ensimmäistä hoitokertaa varten 819 €. Luovutussiittiöiden hinta 498,80 € (kokonaishinta 1317,80 €). Lisähoitokerrat samasta tilauserästä, kokonaishinta 708,80 €. Kuljetusmaksu 130,90 – 392,70 €.

Käyttömaksun lisäksi veloitetaan maksu siittiöiden valmistamisesta hedelmöitykseen.

Kysy tarkempaa tietoa klinikoiltamme:

Lappeenranta: 010 414 6832
Oulu: 010 414 6550
Turku: 010 414 6580

Siittiöiden säilytysmaksu, sisältää kaikki pakastetut erät vuodeksi.

Saat lisätietoa hinnoista soittamalla klinikalle:

Lappeenranta: 010 414 6832
Oulu: 010 414 6550
Turku: 010 414 6580

Alkioiden säilytysmaksu, sisältää kaikki pakastetut alkiot.

Raskauden seuranta
Hinta €
Omavastuu €
Raskauden seuranta, erikoislääkärit (Oulu ja Turku)
Hinta €
Omavastuu €

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Alkuraskauden ultraäänitutkimus voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on noin 7. Tässä tutkimuksessa voidaan nähdä, että raskaus on oikeassa paikassa sekä sikiöden lukumäärä ja sikiön sydämen syke.

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Niskapoimu-ultraääni tehdään raskausviikoilla 10–13. Siinä voidaan tarkastella sikiön rakenteita, sydämen sykettä sekä erityisesti mitata sikiön niskapoimua. Tähän tutkimukseen voidaan liittää seerumiseula tai NIPT-testi (verikoe äidistä).
Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Rakenneultraäänitutkimus tehdään raskausviikoilla 18–21. Tässä tutkimuksessa voidaan tutkia tarkasti sikiön rakenteita – aivoja, sydäntä, sisäelimiä, raajoja sekä kokoa. Lisäksi tarkastellaan istukan paikkaa, lapsiveden määrää sekä kohdunsuun tilannetta. Vanhempien halutessa voidaan selvittää myös sukupuoli (sikiön asento voi häiritä näkemistä).

Hintaan sisältyy perinatologin (raskauteen ja synnytyksiin erikoistunut gynekologi) vastaanotto sekä ultraäänitutkimus. Raskauden seuranta-ultraäänitutkimus voidaan tehdä missä vain raskauden vaiheessa, kun raskausviikot ovat yli 21 viikkoa. Tässä voidaan tarkastella sikiön vointia, kokoa ja sukupuolta, lapsiveden määrää, istukan tilannetta ja sijaintia sekä kohdunsuun tilannetta.

Tähän tutkimukseen voidaan liittää myös 4D-ultraäänitutkimus. Siitä näkee reaaliajassa liikkuvaa kolmiulotteista ultraäänikuvaa sikiöstä. Paras aika nähdä 4D-kuvaa on raskausviikot 24–26. Tämä tutkimus korvaa myös keskiraskauden lääkärintarkastuksen. Tämän voi myös halutessaan tallentaa DVD-levylle/muistitikulle.

NIPT-tutkimus on äidin verestä määritettävä sikiön kromosomitutkimus. Tämä voidaan tehdä, kun raskausviikkoja on minimissään 10. Tämä poissulkee yleisimmät kromosomipoikkeavuudet. Myös sikiön sukupuolen voi selvittää kromosomeista. Vastauksen saaminen kestää viikosta kahteen viikkoa.

NIPT-testi antaa 99 % luotettavan vastauksen. Ennen verikoetta lääkärin vastaanottokäynnillä saa tarkemman infon tutkimuksesta, tehdään tutkimussuostumus ja lähete tutkimukseen sekä ultraäänitutkimus. Lääkärin vastaanottokäynti veloitetaan erikseen.

Gynekologiset vastaanottokäynnit ja tutkimukset
Hinta €
Omavastuu €
Erikoislääkärin etävastaanotto
Hinta €
Omavastuu €

Erikoislääkärille voit varata myös etävastaanottoajan, jolloin olette lääkärin kanssa puhelin- tai videoyhteydessä valintasi mukaan.

Katso vastaanoton hinta/omavastuuhinta alta:

Etävastaanotto
10 min:     55,00 €/ 47,00 €
20 min: 109,00 €/ 101,00 €
30 min: 128,00 €/120,00 €
45 min: 143,00€/ 135,00€
60 min: 153,00 €/ 145,00€

Muut palvelut
Hinta €
Omavastuu €

Hintaan sisältyy hoidon suunnittelu, 1–2 seurantakäyntiä ja follikkeliultraäänitutkimusta lääkärin vastaanotolla, munasolujen keräyksen sekä 1–5 munasolun pakastamisen. Hinta ei sisällä lääkkeitä.

Lue lisää munasolujen ennakoivasta pakastuksesta.

Sisältää kaikkien pakastettujen munasoluerien säilytyksen.

Muut maksut
Hinta €
Omavastuu €

Varattuihin aikoihin tulee tehdä muutokset (ajan peruuttamiset, ajan muuttamiset) vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

RI Witness

Witness IUI  32,00 €/hoitokerta
Witness IVF  49,00 €/hoitokerta
Witness FET 43,00 €/hoitokerta
Witness-kortin uusiminen 10,00 €

Sarjapoliklinikkamaksu 8.90 €

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.