AJANVARAUS
Siirry pääsisältöön

Korpela Elli

Olen koulutukseltani kätilö (AMK), sekä sairaanhoitaja. Valmistuin kätilöksi vuonna 2021, jonka jälkeen työskentelin HYKS Naistenklinikan synnytysosastolla. Jo opintojeni aikana olin kiinnostunut hedelmällisyysterveydestä. Tein opinnäytetyöni nuorten seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämisestä. Koen osaamisen kehittämisen erittäin tärkeäksi, ja opiskelen töiden ohessa myös seksuaalineuvojaksi.

Aloitin työt Felicitas Mehiläisessä tammikuussa 2022. Työhöni kuuluu olla mukana asiakkaidemme lapsettomuushoidoissa ja -tutkimuksissa. On mahtavaa olla osana huipputiimiä! Vastuualueenani Felicitaksessa on spermanluovuttajat.

Mielestäni parasta kätilön työssä ovat ihanat kohtaamiset ja erilaisten perheiden kanssa yhdessä kulkeminen. Kätilönä olen erittäin helposti lähestyttävä ja positiivinen!

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kanssani!

Varaa aika minulle

Löydä asiantuntija paikkakunnalta

Miksi Felicitas Mehiläinen

17 500

lasta autettu maailmaan

30

vuotta lapsettomuushoitojen edelläkävijänä

1990

vuodesta lähtien

Felicitas Mehiläinen on lapsettomuushoitojen uranuurtajana Suomessa.
Meille kaikki ovat samanarvoisia. Haluamme auttaa juuri sinua toteuttamaan unelmasi perheestä.
Pääset nopeasti ja helposti alkuun varaamalla maksuttoman ensikäynnin lapsettomuushoitajalle. Aiempia tutkimuksia tai lähetettä ei tarvita.
Meillä on pitkä ja vankka kokemus ja osaaminen lapsettomuuden hoidosta hyvin tuloksin. Hoitoon tulevista 80 % saa lopulta syliinsä toivomansa lapsen.
Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Meiltä saat yksilöllistä hoitoa.
Toimimme neljällä paikkakunnalla: Helsinki, Turku, Oulu ja Lappeenranta. Hoitojen aloitus onnistuu myös Vaasassa. Vastaanottoja myös etänä.