Asiantuntijatyötä tekevä Minna kertoo äitiysfysioterapiaan liittyvistä kokemuksistaan osana #henkilökohtuisesti-kampanjaa.

#Henkilökohtuisesti-kampanjan tarkoituksena on herätellä yleistä keskustelua ja tarjota vertaistukea mm. lapsettomuuteen, sukusolujen luovutukseen liittyen. Lisäksi #henkilökohtuisesti-kampanjassa asiantuntijamme ja asiakkaamme kertovat omakohtaisia kokemuksia lapsettomuuteen, sukusolujen luovutukseen, raskauteen, äitiyteen ja niihin liittyviin palveluihin liittyen.

Minna kertoo olevansa aktiivinen liikkuja ja miten muuttuva keho, kivut ja oudot tuntemukset saivat Minnan hakeutumaan Felicitas Mehiläisen äitiysfysioterapeutille.

”Äitiysfysioterapeutilta saamani tiedot auttoivat luottamaan omaan kehoon paremmin raskausaikana. Eihän kukaan ensimmäistä kertaa raskaana oleva voi ymmärtää, mitä kaikkea kehossa tapahtuu.”

”Yksikin käynti fysioterapeutilla raskausaikana voi riittää ymmärtämään kehon muutoksia, ja miten niihin tulisi reagoida. Äitiysfysioterapian tavoitteena on auttaa odottajaa sopeutumaan kaikkiin kehossa tapahtuviin muutoksiin ja ehkäistä jo ennalta kipuja ja vaivoja.”

Asiantuntijan tuoma ymmärrys omaan kehoon ja tutkimuksiin perustuva fakta rauhoittivat Minnan mieltä.

”Äitiysfysioterapeutti auttoi ymmärtämään omaa muuttuvaa kehoa, joka ei hetkittäin edes tunnu omalta. Lisäksi erilaisiin tutkimuksiin perustuva faktatieto tuntui rauhoittavan mieltä.”

”Vinkkien ja rauhallisen olon lisäksi sain kotiin vietäväksi monia täsmäharjoitteita, joiden tarkoitus on vahvistaa niveliä ympäröiviä lihaksia ja rentouttaa kehoa.”

Lue lisää Minnan kokemuksista äitiysfysioterapiaan liittyen.

Lue lisäksi:
Äitiysfysioterapeutti Camilla Marjamäen kirje raskaana oleville ja synnyttäneille naisille
Tutustu myös #henkilökohtuisesti-kampanjaan